Merveahmettoprak Kızlar ben kenara koyuyorum sonra ödemeler gelince kocam sıkışınca veriyorum kendi isteğimle ya sizde böyle misiniz sonra kendime kızıyorum 😂😂
mobesebesir Merveahmettoprak 30 dolarım var bu ay baya sıkışığız ama vermedim versem de değişmez di yetmez di.
Ess92 Merveahmettoprak 2 kere kenara attığım gramlar vardı 5-6 tane 2sinde de bir şeye lazım oldu. var mı dedi. Yok desem derdim ama diyemedim direk verdim. Baya kocaköylüyümdür ayıptır söylemesi 😂 eşim de maddi konularda beni kırmamaya çalışır genelde ama bende de bir alışveriş düşkünlüğü var yani kendimi eleştirecek olursam 🤣
AlyAysima Merveahmettoprak ufak tefek şeyler oluyo bazen veriyorum ama genelde vermem, biriktirirm birikenle gram alırım hemen. Gram yapa yapa şuan 3 ajda bileziğim oldu
Merveahmettoprak Berilsmom13 bende geçenlerde 10 gram bilezik alacaktım yarısını biriktirdim sonra yine eşime verdim ya😂 bileziklerimi bozdurmuştuk bende merak ediyorum takıyım diye alayım dedim de işte
Berilsmom13 Merveahmettoprak bende bileziklerimi bozdurdum ev yaparken ama tuğralı kolyem duruyo bide kelepçem onları verip üstüne koyup şık günlük bir kolye almayı planlıyorum bende. Ama gramları kızım için biriktiriyorum
-BulenThanm Merveahmettoprak Kız yeminle sen bensin diyorum bu sefer kararlıyım vermicem sonra bakıyorum çok ihtiyacı var gene veriyorum kahretsin😂😂😂adamda biliyor bende para olduğunu gözüme gözüme bakıyor yalan söyleyemiyorum 😂😂😂
Merveahmettoprak -BulenThanm hahahaha bende lazımsa bende biraz var diyorum mesela üç gün sonra gelecek bi para oluyor onun içinden alırım verdiğimi diyorum tamam diyor ama başka bi ödeme çıkıyor 😂 aşırı borç var krediler kredi kartları😂
Gencanne2 Merveahmettoprak aynen öyle. Millet koluna bilezik diziyor biriktirdiğiyle ben hemen kıyamayıp kocama veriyorum. Verdikten sonra kızıyorum ama iş işten geçmiş oluyor. Napalım birlikte yaşıyoruz hayatı vermezsemde içim rahat etmez
delirmeceler Merveahmettoprak kendime kızmıyorum bende biriktirir sonra ihtiyaç halinde veririm yada ikizlerin ihtiyacını karşılarım sonuçta ev parası biriktiremediğim için 3-5 artık ne biriktiyse
1cocuksevdasi Merveahmettoprak ben hiç beceremiyorum kenara para atmayı siz nasıl yapıyorsunuz ben eşimden para da istemem ondan mi olmuyor acaba. Benim bi arkadaşım var pazara gidiyor parayı bitirmiyor eşini arıyor para bitti para gönder diyor o da gönderiyor böyle para toparlıyorum diyor ben yapamıyorum bunu ya
Merveahmettoprak 1cocuksevdasi yok oğluma harçlık veriyorlar eşimde koyuyor kumbaraya öyle öyle yavaş yavaş birikiyor