minikveannesii 3 ay 12 günlüğüz ellerini gün içinde bazen kulağına götürüp kasyormus gibi yapyor sebebi ne olabilir
cannoo minikveannesii bebekler genelde uykusu geldiğinde kulağını kasır ama inşallah başka bı sıkıntısı yoktur
Ayseediz minikveannesii 3 ay 20 günlük 20 gündür kulağını tutup çekiyo sadece sağ kulağı hemde büyüdü resmen sağ kulak 😧
ikiekmekaldimevegidiyorum Bazı bebeklerin kulağının içindeki kir yapısı gereği egzamalı olurmuş ondan çok kaşırlarmış bizim öyleymiş damla verdi doktor üç gün damlattık geçti isterseniz devamı gelirse bir doktoruna götürün böyle bir durumdan olabilir
minikveannesii ikiekmekaldimevegidiyorum ilk defa duydum peki bu teşhisi doktorunuz nasl bı muayneden sonra koydu
ikiekmekaldimevegidiyorum minikveannesii kulağının içine baktı o baktıkları aletle. Öncesinde gliserin vermişti akıtmadı tekrar bakınca bir sonraki kontrolde öyle olduğunu anladı şimdi kaşıntı kalmadı önceden çok kaşıyordu
hediyenuk Bazen bebek kusmukları kulak arkasına doğru akar kullaginin arkasına bakın kusmugu kurumuş olabilir oda kaşıntı yapar
minikveannesii Ayseediz bizde aynı durumdayz sağ kulagni elliyor hep bizimkininde sağ kulağı büyük diğerinden hep elledigi için neden acaba 😕
Ayseediz minikveannesii eğer enfeksiyon bişey yoksa ben bi yerde okumuştum tam hatırlamıyorum ama şey yazıyodu diş çıkarmaya başlarken olan şeyler İşte salga akması, kulak çekme , ağız kaşınması vs