ejdermeyvelilahmacun Lazerlimunafik oy verme yetkiniz bulunmamaktadır diyor 🥲 Ne yani ben bu mahalleden değil miyim
Lazerlimunafik Berilsmom13 Gül cano gül zaten gülmeniz için post açtım maksat eğlenelim stresimizi atalım 😃😃
Berilsmom13 Lazerlimunafik evet çok gerginim evi süpürüyorum yine toz oluyor yerde halı yok diye 😂 iyi geldi bu post az neşeleneyim
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik iyiki de böyle bir post açtın senin gerçek yüzünü görmüş oldum. İşin içine siyaset girmesi gerekiyormuş 😂😂
Lazerlimunafik Beyninizikullanmakucretsizdir 🤣🤣🤣🤣 tabi videonu atınca bi şaşırdın bi bozardın Bu arada yorum vs atmak asla huyum değil onu şaka olsun diye attım aklına bişşe gelmesin seviyorum seni kelle paça kokulu pinkom❤
Lazerlimunafik Berilsmom13 Halılar nerde ya halı olmayınca o toz nerden çıkıyor hayret ediyorum gerçekten süpürgenin içi bizim köydeki kumu koymuşlar sanki
Lazerlimunafik ejdermeyvelilahmacun Hiç anlamam bu anketlerden canoşum 🙈☺ sen de burdan yazılı olarak beyan edersin 🤭
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik kız ben sana alınmam ki bana istediğini söyleyebilirsin 🥹❤️
Beyninizikullanmakucretsizdir Arkadaşlar türkücü Asude aslında bu kişi oluyor. Size yalan söylüyor sesi de çok kötü inanmayın 😁
Cennetkokulum___ Beyninizikullanmakucretsizdir asudeme laf ettirmem bir türkü söyler müptelası olursun. Mağusa limanı söylesin de gör sen 😝 Ailecek türkücüler 🧿
ejdermeyvelilahmacun Lazerlimunafik ikinizi de seviyorum maaşları bölüşün birlikte oturun muhtar koltuğuna 💅🏼