Lazerlimunafik @Beyninizikullanmakucretsizdir ( mardinli pinko) @Lazerlimunafik ( türkücü Asude) Pinkonun isteği üzerine forumun muhtarını seçiyoruz 😁 istediğinizi yazabilirsiniz linçlemek çok serbest 😃 İsteklerinizi yazabilirsiniz 🤣 Sohbet amaçlı da murdar edebilirsiniz postu bura serbest post 😁 (Pinkonun fikriydi kızlar illa taşlayacak olursanız onu taşlayın) 😜😃
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik deli ya açmış postu linçler türkücü Asudeyeee 😂😂 tabiki de oyumu kendimden yana kullanıyorum 😹😹
delirmeceler Lazerlimunafik diğer arkadaşa rastgelmediğim içim pinkooya verdim onun yorumlara denk geliyorum hoşumada gidiyr
Lazerlimunafik Beyninizikullanmakucretsizdir Kendine oy verme sakın hayınlık etme 🤣 seni kırmayayım dedim açtım canımız sıkılıyor çünkü 😜
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik bide fikir ondan çıktı diyip linçlesinler diye hedef gösteriyorsun 🥹
Lazerlimunafik DerinTuana Güzellik merkezlerinde 100 de 90 a varan iindirimler Bedava cilt bakımı 2 bin TL merdiven altı estetik Mahallede bulunan tüm kadınlara beleş kurs ve spor salonu Mahalleye sadece kadınların gireceği diskoteekk Kadınlara özel her milli maç bedava bilet Her ay mangal piknikleri
Lazerlimunafik delirmeceler 🤣🤣🤣 yani şimdi oldu mu buuuu heeeee oldu muuuuu seni engelliyorum derhaaaalll
Beyninizikullanmakucretsizdir İsteyen istediği gibi goy goy yapabilir, istediği posta cevap verebilir ama kavga yokkk 😹 Bu yüzden oylarınızı bekliyorum 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik sen misin beni hedef gösteren ohhh oldu sana türkücü Asudeeee 😹
delirmeceler Lazerlimunafik açana genelde çok dikkat etmeden önce yorumlara bakan ben engeli hakettim 🫣😅
ikiaslanannesi Lazerlimunafik Her gün evlere 1 saatliğine de olsa ücretsiz yardımcı gondermeyecekseniz aday olmayın lütfen 😐
Cennetkokulum___ Lazerlimunafik Ayda 10 kez erkekleri eve kapatıp Kadınlara ayda 5000 TL harçlık verirseniz olur bu iş
Lazerlimunafik Beyninizikullanmakucretsizdir Hahahahahahha kız bu abla çok tatlı ya 🤣🤣🤣 sus kız yorumda yazmışsın bide post aç diye özelden bile yazmamışsın 🤣🤣🤣
Lazerlimunafik Maka_Paka Sen yeterki canım sıkılıyor de anında eğlence yaratırım sana 😃😃❤ Atışlar serbest bu postta 😁