kubratagram Kızlar selam oğlum 1 yaşında yüz üstü yatıp poposunu ileri geri yapıyo ve bunu bu iki gündür sürekli yapmak istiyor yaparken gülümsüyor. Neden olabilir böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bebek mastürbasyonu mu bu nasıl anlaşılır
Sdyll Fesat, bebek ne anlasın vs diyenler infantil mastürbasyon diye araştırabilir olan bir şey. Dikkatini dağıtmanız gerekiyor o an, kızmadan tepki vermeden başka şeylere yönlendirin en sağlıklısı bu şekilde
ObirPandora kubratagram sanırım bebeklerde oluyor nette gördüm bebeklerinizin altını değiştirirken fazla beklemeyin temizleyin ve elinizi sürmeyin bu bebeğin hoşuna gidermiş ve bunu sürekli isterlermiş sizde bebeğinizin dikkatini dağıtın oyunlar oynayın İNŞALLAH hemen unutur.
bozlarr42 ObirPandora bende tesadüfen girmişdim i oldu bilgilendim valla benimde oglum var kimse alınmaısn ama ortaya söylüyorum büyüyünce pnlarda erkek olacaklar ona göre güzel dikkatli yeiştrimemiz gerekiyor
annec Luckymother bilimsel konuştum uzmanlar öyle söylüyor onların yorumuna saçma diyorsanız mahalle ağızlarından yorum alabilirsiniz
gokcetuba06 Bilgisiz insanlar keşke bu yazıyı okuyunca internete bir baksa yada kendi doktoruna bir sorsa yorum yapmadan önce tabi yorum yapmak kolay geliyor size değil mi o bir anne hepimiz kadar ve evlafı için endişeleniyor hepimiz kadar yakıştırmalarınız çok çirkin siz hakaret edin ama karşınızdaki sizi anlasın hakaret etmesin 🙄 Bu durum evet var malesem kız çocukları içinde geçerli koltuk halı yastık gibi yüzeylere sürtününce keşfediyorlar tek çözüm sakin olup dkkatini dağıtmak kolaylıklar diliyorum
loliannesi Endişelenmeyin. Çok normal bir şey. Eğer altını değiştirirken birkaç kere zevk aldığını anladıysa ya da kendisi fark ettiyse olmuş olabilir. Çocuklar onu seks için değil o bölgeyle oynamak onlara hoş geldiği için bunu yapıyorlar. Ama çocukta seks amacı arayanlar asıl siz fesatsınız ve lütfen bir konuyu bilmiyorsanız bilmiyorum deyin. Zira çok komik bir duruma düşürüyorsunuz kendinizi. Susun ve okuyun. Ayrıca annemizin sorması ve endişelenmesi gayet normal. Birkaç gün gözlemleyin. Devam ediyorsa endişenizde haklı olabilirsiniz. Kesinlikle yapma demeyin. Ya da kızmayın. Sizin ilginizi çektiğini anlarsa daha çok yapar. Dikkatini dağıtın. Bir süre sonra unutur zaten. Herkeste olabilecek bir şey. Sıkmayın canınızı 🌸
Zumra_Fatma kubratagram masturbasyon oldugunu sanmiyorum cnku benim kizimda 1.5 yasinda yere oturuyor ileri geri yapiyor poposu kasininca bezi dolu olunca rahatsiz oldugunu belortiyor mesela belki henim kiz gibi rahatsiz oluyordur
sifirekran_bolkitap kubratagram biz de de var. Dikkatini dağıtıyoruz hemen yapma filan demiyoruz. Normal bir durum stres etmeyin. Dokrorunuza da sorduk normal dedi. Kesinlikle tepki vermeyin dedi.
endoplazmikretikulumiste kubratagram evet olabiliyor o yaşta da dikkatini dağıtın diyıemhekimlerama idrar yolları enfeksıyonundanda şüphelenin pipi mikrop kapmışta olabilir kaşınıyor olabilir