elifimeflinim 27+3 de doğum yaptım bugün 40 gün oldu 33+1 oldular kuvezde bir bebeğim çok şükür iyi diyer bebeğim hala entübe arada anne sütünü kesiyolar kızımdan ne zaman kurtulur kızım entübe den benim gibi olanlar yazabilirmi 🙁
tiggerwinnie elifimeflinim Çok geçmiş olsun Allah‘ın izniyle bugünler geçiyor benim bebeğim de erken doğmuştu 14 gün entübe oldu şimdi elhamdülillah sekiz aylık olduk Rabbim sizi de tez zamanda kavuştursun
Elifalagoz6067 elifimeflinim seni en iyi ben anlıyablirim ben 2021′de erken dogum gerçeklesti 27+5haftalık dogurdum 2bucuk ay oglum kuvezde kaldı minnacikti 1070gr dogdu yaşamaz sanıyodm haftada iki gün gidiyodum süt götürdüm Entube edildi 1haftami neydi yanlıs söylemiyim sonra kanında enfeksiyon cıktı 15yakın Tek odalık YoGum bakımda kaldi sonra dediler ki uyurken nefesini tutuyo ondanda korktu doktor 1hafta sonra Düzeldi nefesini tıtmayi bıraktı dedi 2kılo 10grda Taburcu olduk🙏🏻
nadidelifora elifimeflinim kuzenimin bebeği 25+6 da 660 Gr doğdu. 500 Gr a kadar düştü. 3.5 ay kaldı kuvozde. Şuan sekiz yaşında kocaman bir kız. Gerçekten Kocaman 😊 boyu kilosu maşallah aklı deseniz 👌 sabırlı olun annesi. Enerjine ihtiyaç olacak. Ömürleri uzun yolları hep ışık olsun ♥️
KLORAK Rabbim tez zamanda şifasını versin, çok savaşçı oluyorlar annesi sabret ve dua et 🙏🏻 meltem&ibrahim diye bir kadın var instagramda o kadın da çok zor zamanlar geçirdi ama çok güçlü bi kadın bak istersen süreci anlattığı videolarına
Rozalinda Arkadasimin bebegi 730 gr dogmustu. Suan kocaman oldu. Bu gunler gecicek merak etmeyin Allahin izniyle
elifimeflinim tiggerwinnie Benim bugün 40 gün oldu inşallah tez zaman da geçer normal nefes almaya inşallah
Elifalagoz6067 Şu demem ki asla ümidini kesme dua et 🙏🏻Vede her gitmende onunla konuş o senin geldigini okdar cok hissediyorki İlerleyen zamanlarda sana ellettircekler elini snra kucagina alcaksın Kurban oldugum Allah okdar büyükki evladimi bana bagişladi Tez zamanda kavuşursun insallah evladina😇😘😘
esrakayaanit elifimeflinim ben de salı günü 35+3te doğum yaptım entube şekilde hastanede. Allah yardımcımız olsun 🥲
ikizannesi278 esrakayaanit benimde ikizlerim 34+2 de doğdu 14 gün kuvezde kaldılar Çok zorlu süreç sabırlı olmak gerek Sende inşallah en kısa sürede bebeklerine kavuşursun canım benimkiler şuan 19 aylıklar
ikizannesi278 elifimeflinim Allah tez zamanda şifa versin yavruna inşallah Allah’tan ümit kesilmez benimde ikizlerim 34+2 doğum yaptım 14 gün kuvezde kaldılar sonra çıktık çok Şükür ama çok zorlu bir süreç
1928ba elifimeflinim rabbim tez zamanda sağlık sıhhatli hastaneden alıp kucağına versin. Benim ikizlerim oldu. Birisi 41 gün kaldı diyeti 20 bol dua ettim rabbime sığındım. Şuan doktor sana ne diyor