Saribidik Janss bakıcım için güvenlik kamerası almayı düşünüyorum, var mı öneriniz dedim. Ses çıkmadı. Hayır kaynanamla geçinemiyorum bilmem kocam dövdü evden kaçacam filan yazsam mı acabaa 🙄😂
Saribidik Deletedmom280 ay teşekkür ederim ☺️ bakıcı için güvenlik kamerası almayı düşünüyorum, öneri ya da bi fikir istemiştim🤔
Janss Saribidik Ama hepimiz kamera mı kullanıyoruz ki benim bilgim yok mesela ne yazayım 🥳 eski postları arattınız mı ?
Dln Saribidik guvenlik kamerasi kullanmiyorum bilgim yok ama kaynananla ilgili bisiler dersen yorum yaparim😁
Azizeguney Saribidik Tabi normal kamera alırsanız eve takabilirsiniz şu küçük olanlardan mağazalarda oluyor ya.
Saribidik Janss yok hepiniz kullanmıyor olabilirsiniz elbette ama bir sürü çalışıp bakıcıya bebek bırakan anne var 🙄 merak ediyorum nasıl takip ediyorlar bebek bakıcı ilişkisini
Saribidik Dln kaynanam bu aralar şehir dışında. Görüşemiyoruz 😂 ama Normaldede sevmem zaten. Kültür farkı 😂😂😂 teşekkür ederim.
Janss Saribidik Etiketledim sizi ☺️ Motorola 360 önerilmiş genelde . Dilerim bakıcınız ve bebeğiniz çok sağlıklı ilerletirler süreci,kolaylıklar diliyorum .
Saribidik Janss çok teşekkür ederim, okudum yorumları. Ben postları bakındım ama bu etiketlediğinizi görmemiştim 🤭😘
Janss Saribidik Bakıcı ve kamera yazarak ulaştım . Birkaç alternatif post daha var tatmin etmediyse ❤️
Saribidik Azizeguney nasıl kameralar? Bahsettiğim şey fiber suç işlemek amacıyla değil. Yani bakıcıma söyledim kamera koyacağımı.
Saribidik Azizeguney evet eveet, normal kamera alacağım. Öyle gizli saklı şey yapmam. Zaten dediğim gibi fiber suç izinsiz görüntü almak. Teşekkür ederim yine de uyarınız için ☺️
Azizeguney Saribidik Zaten en iyisi bakıcınız ona göre davranır en azından sizin de içiniz rahat olur