_ipekk18 Bulut_8 sadece batikon kullandm sürekli her WC sonrası sürdüm kuruttum doktor çok iyi bakmışsın dikişlerine demişti 15 günde düştü
ozgec mavissss306_ kısıden kısıye segısıyor canım benım 40 gun oldugunda dıkıslerım yenı düşmüştü ve 3 ay oldu bazen orda hala acı hıssedıyorum ıkınınca felan kabızlık cok oldu normal dogumdan sonra bende
mavissss306_ ozgec şuana kadar dikişler düşmedi 31 gün oldu psikolojim bozulmaya başladı artık kızımla ilgilenemiyorum yeterince ağrım çok oluyor
mavissss306_ _ipekk18 ben de kullandım 31 gün oldu ve hala dikişler duruyor dün Dr gittim bana krem antibiyotik yazdı
_ipekk18 mavissss306_ belki farklı bir sorun varsa olabilir herkeste iyileşme süreci farklı biran önce geçmesi dileğiyle 🤲🏻
Bulut_8 mavissss306_ benimde çok fena acıyo baktım dıkısıe bıde etım sankı soyulmuş gibi kırmızı et görünüyo aşırı acıyo ne sürsem bilemedim ped takıyorum bıde ıyıce havasız kalıyor
arzuy1711 Bana sadece batikonlu su kullan üç gün dediler krem falan vermediler ama her wc sonra kurutma makinesiyle kuruttum 15. Günde 4 dikişin dördü de düştü