Yagmursnn 7 buçuk aylık desteksiz oturmuyor düşüyor emekleme yürüme konuşma yani anne baba mama gibi kelime yok normal mi
edanuryksz Yagmursnn benim ikizlerim var birtanesi oturuyor ama dönmüyor diğeri dönüyor ama oturmuyor kısaca her bebek farklıdır bu arada 7.5 aylık benimkilerde
Yagmursnn NeclaLeylaCeydaOhnealaneala evet bi kaç videoda 8 aylık emeklediğini gördüm normal mi benim olmaması emin olamadım
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Yagmursnn Tamam 8 aylık olunca emekler Sizinki daha 7,5 aylıkmış. Biz 9 aylık olacağız. 6,5 Aydan 8 aya kadar süründü. Yeni emeklemeye başladı
Yagmursnn edanuryksz benimki de zar zor dönüyor canı isterse sadece. Biraz kilolu ondan herhalde dedim bende
edanuryksz Yagmursnn Yagmursnn Evet benimki de diğerine göre daha toplu ondan dolayı dönmeye niyet etse dahi zorlanıyor kaldıramıyor kendini emziği falan düşünce dönüp alıyor geri yatıyor pek rahatına düşkün 😁😁
Minik23 Yagmursnn gelişim asamalarin da 5 aylıkken destekli oturma 6 aylıkken desteksiz oturma beklenir ve 7 8 aylıkken ise emekleme eğer çocuğunuzun dönmesi oyuncaklarla oynaması sizle iletişimi göz teması tepkisi normalse sıkıntı etme suanlik 8 ayliga kadar bekle