yanaklibebek Merhaba Kızlar 🌸 Burda yeniyim, nasılsınız❤️ 3 ay oldu doğum yapalı, hiç adet olmadım. Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Leke geldi peçeteye, adet oldum sandım ama devamı gelmedi. Bu durum normal mi yoksa kısmını düşünmek istemiyorum 🥹
63onurm yanaklibebek merhaba korkutmak istemem ama ilk hamileligimi bu şekilde öğrendim adet oldum sandım sevindim sancılarım bile vardı ama devamı gelmedi test yaptım çıktı
gulyabani yanaklibebek benim bazen lekelenme şeklinde geliyo 1-2 gün önceden sonra sökülüyo. Yada yumurtlanma dönemi lekelenmeside olabiliyor benim bi kaç kere başıma geldi internetten bakabilirsin
yanaklibebek Berilsmom13 evet evet, yarın sağlık ocağı kontrolü var bebeğimin aşı yaptırcam. Orada sağlık ocağı doktoruyla görüşcem🌸 Benim sormak istediğim biraz da adet olmadım ya böyle ihtimal yine de var mıdır ki 🙈
Berilsmom13 yanaklibebek yani bilemiyorum ki her kadın için faklı değil olabilir bu durum ben yaşamadım mesela 4 ay sonra adet oldum leke olmadı
kahvelisianne Sut asla korumaz onu sakın unutmayın ama doğumdan sonra düzensizlikler çok normal genelde bir test yaptırın ama eminseniz de strese girmeyin yani hiç adet olmadan da haminle kaliniyormus eskiler 40’incikmadam kalirmis düşün
yanaklibebek kahvelisianne süte güvenmedim, doğum kontrol başlamıştım aralarda firem olduğu için pre de kullandım ama yırtıktır falandır diye endişeliyim 🥹
gulyabani yanaklibebek 19 aylık benim kızım. Bende adetimin geciktiğini düşünmüştüm tarihi not almayı unutmuştum korka korka yapmıştım testi 5-6 ay önce ama maalesef şüphen varsa mecbur yapmalısın canım 🥹 biliyorum eczaneye gidip almak çok zor ve korkutucu geliyo şuan ama bekleyerek bişeyi öğrenemezsin böyle için içini yiceğine bi an önce gerçeği öğren bence🙏🏻
gulyabani yanaklibebek olabilir. Ben 40 ım çıkınca oldum arkadaşım 6 ay sonra oldu 1 sene sonra olan da var. Ve 1 sene adet düzensizliği çok normal