mavisimbebek33 Kızlar selam. Altı ay dokuz günlük oğlum iki gündür grip. Bazıları ihlamur versem faydalı olabileceğini söylediler. Daha önce deneyiminiz var mı bebeğe ihlamur verilir mi bir bilgim yok rica etsem aydınlatır mısınız
Mirabia mavisimbebek33 ek gıdaya geçtiği dönemde hastalandığında doktoruna sormuştum bir fincan kadar ıhlamur verebileceğimi söylemişti veriyordum her gün
Zumra_Fatma mavisimbebek33 valla daha kucukmua bn 1 yasinda verilir diye biliyorum o da 1 fincan kDar
Allahkahretmesin1 mavisimbebek33 3-4 gün önce eşimle ben hastaydık oğlumun da burun akıntısı başlamıştı sabahları ıhlamur içirdim kendi yaptığım meyve sularından vardim yemeklerini hep sarımsak azcık limon ve kemik suyuyla yaptım hastalık başlamadan bitti
cemre_-34 mavisimbebek33 tabi ki hatta kuru dut çayı verin enfeksıyon bırebir ona da yarım çay bardağı verin tatlı ya şeker oranı yüksek gelmesin az da olsa içse faydası var birde meyve verin
mavisimbebek33 cemre_-34 zaten ek gıdaya başladık ya demin armut muz ve ceviz karıştırdım verdim püre halinde
mavisimbebek33 Mirabia Ben de bugün hem kendim içeyim hem de oğluma İçireyim. Ben de tam atlattım sayılmaz çünkü daha hissediyorum kendimi ama
mavisimbebek33 Zumra_Fatma Ya işte verenler varmış diye duydum ben de o yüzden sormak istedim altı aylık bebeğe de verilir mi diye
mavisimbebek33 Allahkahretmesin1 biz de ek gıdaya başladık ama şu an öyle yemek aşamasına gelmedik maalesef. Ama ihlamur‘u deneyeceğim inşallah rahatlatır. Çok ağlıyor ve çok huysuz
cemre_-34 mavisimbebek33 evet daha küçük püre şeklinde verın Bırde emzik olarak var ıcıne koyup kendi emıyor ezıyor gıbı ısmını unutum ondan da olur püre de olur
Allahkahretmesin1 mavisimbebek33 daha önce tadım yaptırdığınız mesela patates tattırdıysanız ilikli kemik suyu ile haşlayıp öyle verin içine çok azcık da sarımsak ekleyin illa çorba vs olması gerekmiyor inşallah faydası olur
yanaklibebek mavisimbebek33 biz 2 aylıkken bile doktorumuz verebilirsin dedi, ama ilk önce 2-3 çay kaşığı 3 gün boyunca eğer alerji gibi bişey yoksa yarım çay bardağı kadar verebilirsin
cemre_-34 mavisimbebek33 birde emziriyorsanız sarımsak bal limon karışımı duydunuz mu blmyrm sız yıyin bebegınız sütünden alsın korunsun