Omeraslan 153s34 Köfte ve patates yapacağım. Akşam yemekten sonra da yarın için zeytinyağlı yaprak sarması 😊
Gamze_16 Omeraslan Ayy herkes ne güzel şeyler yapıyo valla. Benim oğluşum gündüzleri hiç durmadığı için pratik şeylerle idare ediyoruz valla yemek yapamadığım zamanlarda çok oluyo😂😂
153s34 Birberenannesi aa bende mucver yapablirim kzzz kabak var evdee. Ayy sagol 😁😁 surekli yapiyorsan tarif verebilir misin ben ilk defa yapiciiiimm
koyunshaun 153s34 ay anı bı deyişiklik olmuştu kayınbabam niyetliymiş Mercimek çorbası Ciğer kavurma Patlıcan yada kebap salatası
aeu 153s34 vala. Ben. Tavuk suyuna nohutlu pirinç pilavı yaninada karabiberli. Pul biberli tavuk didip yagra bı cevirirm yanına salata ayran al tavuklu pilav 🤣 yeter 3 aylık üstümden inmeyen. Gündüz uykusu uyumayan bebemle anca bukadar🤣
uykusuzanne__ 153s34 Etli mantarlı biberli bulgur pilavı Yanına lavaş dürüp dürüp yemek harika oluyor 😂 ayran tamamdır
NewMomm1 153s34 brokoli yapacağım eşim brokoli gibi sağlıklı yiyeceğin yanına noodle istedi hahahaha😂 ama brokoliye hakaret gibi gördüm bu yüzden spagetti ve brokoli yapacağım😂