Mamaqueen Gece emiyormuydu red yasarken? Ve gunduz nasil emziriyordunuz. Mama falan vermek zorunda kaldiniz mi ve son olarak sutunuz azaldimi :(
OzlemAlisa Mamaqueen benim kizim 20 gun kadar reddetti. Gece emiyordu, gunduz de ayakta ziplayarak emiyodu az da olsa. Sutum azalmadi şükür
Srnygtkarabnr Mamaqueen sanırım suan ben yasıyorum gece emiyor saat 3 te 2 de uyuyor 4 bucuk en gec 5te geri uyanıyor direkt uyku sersemliğine beriyorum emiyor ama gündüz tüm gün emmese zorlamasam asla emmez kucagımda hoplata hoplata emzriyorum anca oyle o da rien fazla 4 5 dk
Srnygtkarabnr Mamaqueen sütümde azalma yok bide tayzikli geliyor redde sebep mi bilmiyorum ilk baslarda emiyordu gayet iyi 3 aylıgız yeni yeni basladı
Mamaqueen OzlemAlisa gunduz az emmesiyle doydumu ya da kilo verdimi peki ve sonra nasil duzeldi acaba :(
sonsuz17 OzlemAlisa kilo alımı azaldı mı bizimde beş gündür reddediyor gece uykuda emiyor gündüz uyutup emzirmeye çalışıyorum az kilo alır diye taktım aç kalıyor diye iki saatti geçmeden emziriyorum yatırıp Nasıl geçer reddi
OzlemAlisa Mamaqueen kilo vermedi ama duzelmesi zaman aldi malesef, kendi kendine geri duzeldi sabret canim
Mamaqueen [silindi] ya ne guzel nasil yendiniz. Benimki memeyi gorunce basliyor mizmizlanmaya hemen kafasini ceviriyor agzina degince. Tutsa bile bi kere falan cekip hemen birakiyor dahada almiyor agliyor
[silindi] Mamaqueen kuzum benimki çevreyi erken kesfetti ve memeyi görünce agladi. 2 gun anladim meme reddiymis. 👆avent emzik tutmuştu o zaman kafası kaeisticunku annr memesine cok yakin onu vermedim 1 hafta 👆salladim daldiginda emzirdim 👆ayakta.yatarak emzirdim 👆yakama renki kolye taktim bakti emdi en güzeli 💞tentene dus aldm 2 kez ve emzirme danışmanına gittim sakin mama verme dedi🖐ki vemrdim acikyi 4 saat ac kaldi kendi istemeye başladı boyleve yendik
Mamaqueen [silindi] sonra tekrar emzik verdin mi cnm verince tekrarlamadi dimi meme reddi. Bende suan emzigi artik vermemeye basladim. Meme reddi gecince geri versemmi
Other [silindi] duş da ten tene teması bi anlatirmisin canım fiskiye ile.uzerinize su falan tutuyormusun o suyun altın da mı emziriyorsun bu yöntemi denemek istiyorum ama detay bilmiyorum
[silindi] Mamaqueen ucu avent gibiysr degis damakli alki anne memesiylr emziginin farkna varsın danismanimdan almistim bilgiyi
sonsuz17 [silindi] bizimde 2 ay 11 günlük beş gündür reddediyor ama kirkindan sonra damakli emzige alışmıştı emzik yüzünden mi reddediyor acaba ama bir ay hem emzik hemde güzel emiyordu Kaynanam şerbet vermiş bence ondan bıraktı
Semadefnemurat Mamaya gerek yok bende göğsüme bi çıngıraklı oyuncak koyuyorum öyle emziriyorum veya kulağına sohbet ediyorum sakinlesiyor öyle hakkından geliyorum miniğimin 😊
gulertknn1 3 aylıkken başladı red mamaya alıştığı için hiçbi türlü emmiyodu bide gazlıydı gaz sancısından emmek istemiyodu emsede gazdan geri bırakıyordu sonra eds yöntemi denedim o bile işe yaramadı 5 aylığız ve asla emmiyor sütüm kesilmek üzere🤦🏻♀️😕