sadiyekrn7 Kızlar 6 gün önce doğum yaptım 3 gün önce sağlık ocağından d vitamini verdiler monovitd3 kullananlar var mı genellikle oceian kullananları görüyorum içerik olarak memnun musunuz
mirayberat sadiyekrn7 Bize saglik ocagindan vermediler doktorumuz yazdi ondan kullaniyoruz hem verdigim damla gaz yapmaz dedi paraben icerikli olanlar gaz yapiyormus benimkide dekinon diye bi damla k3 vitaminide var icerisinde
kartanesi__ sadiyekrn7 sadiyekrn7 doğduğundan beri ocean kullanıyorum dr um kesinlikle saglık ocağın verdigini kullanma dedi kullanmıyorum saglık ocagındaki hemşiremiz de ocean kullanıyormuş hem D hem demir ilacı nı temiz içerikli olsa kendiside kullanırdı bebegine diye düşünüyorum
Cucununannesi sadiyekrn7 ben kullanıyorum cok memnunum saglık ocaginin verdigini denedim ilk basta ama icindekilere bakinca kesip ocean marka aldim daha guvenli bi icerigi var kabiz vs yapmiyor
Semaaa39 sadiyekrn7 sağlık ocağının verdiği hiçbişeyi kullanmayın. Kan ilacıdır demir ilacıdır. Bizde ocean kullanıyoruz. Memnunuz. Ve doğar doğmaz başlatıyor doktorumuz. Sağlık ocağında 15 gğnlükken başlayın denmişti mesela bizede