Buket57 Her gün mutlaka ev süpürüyormusunuz? Hani toz olmasın çocuğum tozlu yeri ellemesin diyenlerdenmisiniz yoksa amaan alışsın toza kire mi diyorsunuz🫠
beyser Buket57 hergun süpürüyorm Dyson ile tüm evi haftada 1 kezde sulu süpürgeyi yapıyorum kurutma makinası da kullanıyorum ama yine toz oluyor valla
Buket57 Aloneeee o zaman mecbur süpürmek zorundasınız 🫠 ya bende günlük süpürüyorum da bazen de fırsatım olmuyor diyorum birazda alışsın,mesela süpürmeyince o gün mutlaka hapşuruyor üst üste 😏
Buket57 beyser ohh Dyson var diyosun yani inşallah bizede nasip olur bacım onunla her gün süpürmekde güzel olur tabi😃
Aloneeee Buket57 alışkanlık oluyor bir süre sonra. Ben kediden dolayı başlamıştım. Şimdi süpürmesem her yer tozlu gibi görünüyor gözüme 😂
Buket57 hanimhatun zaten çocukla ayrıntı biraz zor canım 🤦♀️ üstten ancak yapıyoruz birisi çocuğa bakacakki anca detaylı yapıcaz. Valla zor😏
Dedektifgadget Buket57 yinede bazen supurmedugim günler oluyor bebeğim iki aylık ve ilgi istiyor sürekli 😅🥰
bittercikolata_ @Buket57 hayır her gün süpürmem bazen iki bazen üç günde bir her gün çekilecek çile değil vallahi 😁
uykucukoalaa Buket57 evet supurmeyince ev temizlenmiş gibi gelmiyor bana ve illa kırıntı vs. De oluyor çocuklu evde bazen 2 kere yaptığım da oluyor 😅
tosbiksmoms Buket57 hergun süpürüyorum ama her gün silemiyorum malesef kızım uyuyunca ancak mutfağı toparlayıp evi süpürüyorum sonrada o uyanmış oluyor. Ayak alçıda olunca ancak onunla ilgileniyorum.
Kuzularinanasi Buket57 kesinlikle.supur sil 1 saat sonra yine toz.asiri titizlik iyi degil ztn.evi temizlemekle ömür tuketemem vallahi🤪
Buket57 Dedektifgadget insan yetişemiyor ki bazen 🫠 oyy küçücük daha seninki,Allah bağışlasın. Benim ki 10 aylık yürüteçte süpürgeyi yakalamaya çalışıyor süpürürken😀
neolmusyaani busra170823 kaç lira acaba bu dyson lar robotlar ya çocuklu eve çok şart hatta şap şart:)
Dedektifgadget Buket57 amin inşallah canım o günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😅 evin içinde kostursun dursun eşim kızım hadi büyüde dağıt buraları diyor 🙄😅