_nnur_celikk baştan nasıl alıştırdınız bilmiyorum benimki zaten 2 yaşından sonra 3 e yakın izlemeye başladı bu konuda çok nettik ağladığı oldu kapatınca ağlayabilirsin bu senin için fazlası zararlı olan bir şey o yüzden evimizin bazı kuralları var vs diye her seferinde açıkladık bir de ben evde sürekli etkinlik yaptım ya da dışarı çıkardım çünkü çocuk görüyor yani salonun ortasında kocaman siyah bir şey ve biliyor açılınca eğlenecek artık tamamen biliyor sınırını geçen mesela kayınpederim yemek yerken yemiyor diye video açalım demiş oğlum da benim ekran sürem bitti bugün izledim demiş direk ki normalde yemek yerken falan açılmaz evde sadece tvden izleyebilir kardeşim dursun yanımda diyor bazen bebekler için zararlı bu büyüdüğünde birlikte izlersiniz diyoruz telefonumuzda youtube olduğunu falan bilmiyor bilse ister tabi televizyondan da youtube açmıyoruz netflix ve disneyde seçtiğimiz içerik izletiyoruz misafirlik için durduğumuz süre boyunca izliyor demişsiniz sizin ne süre durduğunuzu bilmiyorum tabi ama mesela o hafta hiç açmayıp falan dengeleyebilirsiniz belki bizim evde günlerce açılmadığı da oluyor