endoplazmikretikulumiste Zarina11 farklı ortamlara sokmak , duyusunu geliştirmek için farklı dokulara dokunmasını sağlamak bir ağaç olur yaprağı olur evde mercimek kuru Makarna olur deniz kıyısında kum olur gibi ….
Justmm Hayattan. Bilmiyorum bence çocuğu yeterince deneyimli büyütmek yani uyaranlı bu öyle karmaşık şeyler değil ya. Dışarıya çıkıyoruz hayvanları görüyor ağaçları çocukları insanları arabaları görüyor. Evde yemek yapıyorsam sebzeleri meyveleri görüyor. Ekran sıfır bende. Kitaplar okuyoruz renkleri gçrüyor. Yani daha ne olabilir ki. Herşey hayatın akışında
Zarina11 Justmm ekranı keseli 5 ay oldu, gece yatmadan kitap okurum ,yemeğı beraber yaparız , haftada bir oyun grubuna götürüyorum, ama konuşma hala yok (( kendi dilinde konuşuyor , çok üzülüyorum yeterli bir anne değilmiyim ben
Zarina11 endoplazmikretikulumiste hergun dışarı çıkıyoruz ve herşeye dokunuyor evde yemek yaparken bile beraber yapıyoruz
Justmm Zarina11 hayır tabiki öyle birşey yok herkesin bir zamanı var siz çabalamaya devam edin zamanla lacaksınız sonucunu göreceksiniz