sencerareninannesi GunesSila 11 aylık hala yok benim bebeğimde de 🤷🏻♀️ salyası 3 aylıktan bu yana su gibi ama dişten haber yok 😂
edanuryksz GunesSila Benim ikizlerim var birtanesinde diş patlamak üzeri diğerinde yok 7 aylığız bizde
babybmoms GunesSila anne babanın bebekken diş çıkardığı zaman bile etkiliyor bebişin diş çıkma zamanını çıkar yani tasalanmayın
sencerareninannesi GunesSila çıkar elbet 😂😂 genetik diyorlar genelde dişlere. Benim 10 aylıkta çıkmış eşimin yaşında. 1 aya çıkacak diye umutla bekliyorum ben 😂
sinoli GunesSila 11,5 aylıkken çıkardı üzülmeyin çıkar, ama zorlar artık bizim 1 ayda 6 dişimiz çıktı🙋🏻♀️
Sevah GunesSila kemik gelişimi için önemli ya ondan dolayı dişin çıkmasında da etkili ama her bebeğin gelişimi aynı değil endişelenmeyin bir başlayacak çıkmaya 🥴🥴🥴 üst üste Hayırlısı ile
Elif0636 GunesSila benim bebeğimde 11.ayda çıkardı doktor 1 buçuk yaşına kadar normal olduğunu söylemişti endiselenmeyin çıkar yani😊
NihalDefne 13 aylık olup hala dişi olmayan kızım 😂 gerçi bugun ucundan azıcık gördüm gibi artık çıkıcak galiba 😂