Eeco 2.5 yaş güüünaydın diyerek uyandı ve asla yatmadı kimler nöbette sayımızı bilelim Dişten uyuyamayan anneler seri korktu sjsjdj 😄 Direniyor şuan kendisi hatta oturalım oturalım annecim diye 🤣🤪çıldırıciiiiiiiiiim
merve_kaya18 Eeco bizimkide 9 da uyumuştu gece uykusuna gecti sandım 3 saat sonra uyandı galiba 4 de uyur direniyor 3 buçuk aylık
buyeni Biz de dişten dolayı uyku düzenini bozduk tammm düzeldi derken Tak yine başa sardık şu an ayakta sallanıyor hanımefendi 😀
magal Benim oğlum da saat başı uyanıyor. 3 ay 23 günlük; saat başı uyanıp emziriyorum iki haftadır uykusuzum
Kubraaybars MadamMommy yemin ederim iç sesim 3 aylıktan beri kaşınır mı kaşınıyor eller devamlı ağızda uykular haram oldu
yazmira25 Bizde ayaktayız 11 den beri uyumadık tam düzeldi derken üst dişlerden başa sardık canı cok acıyor kuzumun ben ise uyumamak için direniyorum🥲😍😀
Eeco semakaya2525 ahaha hepimiz son anne olmadan once o kesintisiz uykuyu uyuduk ve hiç bişey eskisi gibi olmadı 🤣
uyuyanadamdannefret Eeco 1 saat oldu uyanığız. Artık can sıkıntısından foruma girdim . İyiki forum var
Smrhls Eeco form sahibi uyudu biz hala uyumadik 😀 32 haftalık hamileyim uykular haram oldu tabi.ee burda ne işin var demeyin happymom senin yerinde demeyin çünkü 3 yaş 8 aylık oğluşum da var 😀🤗🤲🏻