hddd gurbetkusu_ ben kullanıyorum ama çok aman aman bı fatdasi oldu mu bilemiyorum benim göğüslerim hiç sütten sert olmuyor hep yumusak anlayamıyorum gerçekten ilk ay akıyordu yine yumuşaktı
Elistos1 gurbetkusu_ keçi sedefi deneyin solgarı bende kullanıyorum bitsin almayacağım bir daha onun dışında ben kuru dut kaynatıp içiyorum bir tane çay var onu içiyorum çok şükür iyi geliyo keçi sedefine baya iyi diyorlar henüz denemedim sipariş verdim geldiğinde deneyeceğim
yamy gurbetkusu_ kullandım ilk 4 ay oğlum 8 aylık şimdi bıraktım Ama kullandığım zamanlar sabah göğüslerin taş gibi uyanıyordum aşırı süt yapıyor
zeynepgevil Elistos1 kullandığınızda faydasını görürseniz yazarmısınız bende duymuştum alsam mı diye kararsızım bana hiçbişey fayda etmedi o kadar az ki sütüm
Elistos1 zeynepgevil yazarım tabi ve siz dediğim gibi mutlaka elektrikli pompa ile günde 3 kere sağım yapın süt gelmese bile yapın ben en başta böyle arttırmıştım
Elistos1 zeynepgevil benim başlarda 10 cc bile çıkmıyordu danışmanlık aldım sık sık sağım yaptırdı sonra 150ccleri gördüm çok şükür sizde az geliyor diye yılmayın yapın benim bebeğimde 7 aylık ve sürekli yapıyo sağım yapamıyorum ama yutkunmasını takip ediyorum hala iyiyiz çok şükür
magal Benim de bir göğsüm küçük kaldı, sağım yaparak ve arada bebeğimi tutturarak arttırmaya çalışıyorum
zeynepgevil Elistos1 inşallah benimde artar yanımda yardımcı olabilecek kimse yok oturup sağım yapmak gerçekten vakit istiyor şimdi gündüz uykuları da çok azaldı çok teşekkür ederim
Elistos1 zeynepgevil evet gerçekten yorucu sağım yapmak bende tekim ve eller serbest göğüs pompası almıştım diğeri çok yoruyordu zamanımı alıyordu imkanınız varsa sizde alın deneyin