happymom1 daha bugün hastanede emzirme danışmanlığında gittim.benjn bebeğimde aynisi.ve bana kesinlikle aç değil çünkü bir kilo almış dedi ☺️her ağlaması,her memeye gelmek istemesi,her ellerini emmesi aç oldugu anlamına gelmez dedi.biz persnetil tabloya bakarız dedi.bebegin memeye düşkün bir bebek,o yüzden sürekli memeye gelmek istiyor,istediği kadar emzirebilirsjn ya da işin varsa dikkatini dağıtacak zeka gelistirici kartlar gosterebilirsin dedi.emzirmenin hiçbir zararı yok dedi.bende hiperlaktasyon var.sutum tazyikli geliyor.ama meme sert değil.bombos gibi duruyor.bende aynisini sordum.2-3 ayda meme de süt üretimi on süt ve son süt şeklinde olmaz.bebek emmeye başlayınca o an taze süt uretilir.memenin gevşek olması süt olmadigi anlamına gelmez dedi.gercekten de doğru.ben akşam saatlerinde emzirirken ilk emmesinde boşa emiyor süt gelmiyor bı kaç emmeden sonra süt gelmeye başlıyor.ve emzirme danışmanım sırf bu sebeple anneler sütüm yetmiyo sanıp kendi kendilerine mama baslayabiliyorlar dedi.bende başlayacaktım 🙈 bugun iyiki de gitmisim dedim.kilo alımı iyiyse hiç caninizi sıkmayın 🙏🏼ve iki ay atak evresidir.benjm bebeğim şuan hala uyanik 😅yeni beceriler öğrendikleri için bütün uyku düzenleri şaşmiş ve huzursuzdurlar.gaz için eğer ağlayarak ayaklarını karnına çekiyor,karnı taş gibiyse gazı vardır.❤️