Emine_elis Kızlar malum Ramazanlik yaklaşıyor kızımı emziryrm 10 aylık oruç tutulabilir mi deneyiminz var mı ilk günü bı deneyim diyrm sütüm azalır mı kötü olur muyum bilemedim
Emir_mom Emine_elis Emzirme döneminde tutmuştum endişeliydim acaba sütüm azalır mı diye ama ek gıda da alıyorduk şükür bi sorun yaşamadım.her bünye farklı tabi siz bi gün tutun gözlemleyin 🤷🏼♀️
Bir-prens-annesiii Emine_elis biz 12 aylık olmuş olucaz ben tutacağım geçen sene hamileydim tutamadım bu sene hem ek gıda hem süt öyle ilerlicez inşallah
Emine_elis Bir-prens-annesiii Allah kabul etsn bnm kızımda 13 Nisan 12 aylık olck inşallah 🥰 bnde geçen sene hamileydm oruçta da doğum yaptm ztn 🥰
Emine_elis Senaxxx bnm kızımın da ek gıda pek iyi değil emmeyle geçiyor çoğunluk bı öğlen fln biseler yer öyle ama uyku fln hem emme ile
Senaxxx Emine_elis kendi kendine uyuyor yanına uzanıyorum memeyle uyku bağlantısını bitirdik gece beslenmesini de kestik o yüzden tutabileceğimi düşünüyorum daha dincim eskiye göre. Allah yardım eder faziletinden faydalanmak istiyorum:)
GKM Emine_elis Hiç bir endişeniz olmadan tutabilirsiniz. Zaten ek gıda da alıyor iftara kadar herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. İftarda bol su içersiniz zaten hiç korkmayın sütüm azalır diye.Ben kendim şahsen hiç bir azalma yaşamadım geçen sene çok şükür hepsinide tuttum🤲🏻
Essun GKM bebeğim 11 aylık olacak, ben de oruç tutmak istiyorum ama ek gıdamız nerdeyse yok gibi. Sütüm azalırsa diye çekiniyorum. Bir yandan da sütüm azalırsa yemek yer mi diye düşünüyorum 🤔
Emine_elis 153s34 bı öğlenleri yiyor daha çok emmeye yatkın . Belki böylelikle ek gıda mız da daha iyi olur. ☺️
ey25eb25en Emine_elis benimde bebeğim 1 buçuk aylık olucak ne yapsam bilmiyorum 5 senedir emzirme bebekden tutamadım 5. Senem artık gerçekten nasıl olucak bilmiyorum. 1 yaş sonrası tuttum 15 gün aralıkla ama şimdi daha küçük sütüm yetmez diye korkuyorum
Emine_elis Senaxxx ayy darısı bna şu meme bağlantısı azalsa da olur kesilmese bile ☺️😂 hep açık büfe gibim gece gündüz açık 😂😂. Bnde tutcm bayaa iyi msjlar aldm öncesi tereddüt etmiştim süt konusunda fln