oznrrr Kizimin atesi 38 ustuu sizce acile goturmlmiyim arada 38 oluyor bi olcuyorum 37 50 parol verdim ilik bnyo dus aldirdim ama yok uyuamiyor yavrum bnde cok perisn oldum 3 30 aylik nypmmm lazim lutfen yardim edin
Anneyim_34 oznrrr korkmayın üzerini çıkar ve balkona çıkın 4 5 dakika çocuk temiz hava alsın su içirin bol bol, parol ateşi düşürmez kalmış ve dolven varsa içirin bir ölçek
Catlakbiranne oznrrr Zıbınla tutun Eklem yerlerine ılık bez koyun 39 ve üstü olursa götürün Çorapları kalsın birde zıbınla kalsın
Fikkkooo oznrrr bence hastaneye götürün evde kalarak risk almayın çocuğu sık ateşlenen biri olarak söylüyorum daha çok küçük bebişiniz evde düşürme yöntemleri için
terliklerimlegeldim oznrrr 3 ay diye anlıyorum, yenidoğan dönemi olduğu için dikkatli bir şekilde takip edin inatçı ateş ise mutlaka doktora götürün saat kaç olursa olsun. Ateşi düşmezse ve 39 u gördüğünüzde.
Ahsenneguzelguluyorsun oznrrr Ayak altina ince dilim patetes koyun vucuduna limonu sikip surebilirsiniz birde coraplarini sıktiginiz limon suyuna batirip giydirin atesi düşer insallah. Yukselmeye devam ederse hastaneye gidin.
Peeri oznrrr ayı küçükmüş takip edin her ateş düşürücüyü vermeyin. İnatçı bir ateşle hemen götürün. Burun tıkanıklığı vs olursa hemen açın birde beklemeden hastaneye götürün öyle bir durumda.
Feridece28 oznrrr 3 aylık bebek için 38 ateş çok, ki düşmüyor yükseliyor demişsiniz. Bence bir acile başvurun
aselmina28 oznrrr evet hastane götürün dun aksam benim kızım öksürme baslsi bir gecede bronşit ele geçirmiş sol ciğeri dolmuş atesi cok vardı düşmedi kanında bakteri varmis bekelymn