Asyasemin2013 Arkadaşlar merhaba İlk 3 ay birer kiloya yakın kilo alması normal ama 3 aydan 6 aya kadar kaç kilo/gram aldı bebekleriniz? Bizimki 5 aylık bu ay 450gr almış. Sadece anne sütüyle besleniyor bana çok az gibi geldi. Sizlerin nasıl normalmi gerçekten ☺️
birkizannesi_01 Asyasemin2013 bence iyi benim bebeğim de 5 ay 17 gunluk 3740 doğdu şuan 6 kilo anne sütü ve mama artı yavaş yavaş ek gıda vermeye başladım almıyor ne yaptıysam ya doktora goturcem
Asyasemin2013 birkizannesi_01 ya sık sıkta emziriyorum bende ama işte analık☺️ Azmı diye düşünmeden edemiyorum
Asyasemin2013 Pamukprenses_12 6. Ayında mu 450 gr aldı? 4 ve 5. Ayda kaç gram almıştı hatırlıyor musunuz
Seldaaaaaqaaq Asyasemin2013 220 250 arası almış tadıma başladım sebzeler bitti pürelere geçicem kilo aldırmaya çalışıyorum umarım işe yarar
DenizAsaf Asyasemin2013 çok şükür ki kilo vermiş hali bu. Koltuk kenarları hatta düz duvarda bile yürüyor 8 dişi var çok zorladı yani
Pamukprenses_12 Asyasemin2013 3 aylık belirtiler başladı gürültülü mukuslu en son kanlı kaka yaptı fındık susam dana eti süt ve süt ürünleri bunları maalesef tüketimiyorum
Asyasemin2013 Pamukprenses_12 yavrum yazık çok kötü olmuş. İnşallah bebek herşeyi tüketebilir sorunsuz