kimbumadam elifffa Sade Avokado+yumurta Avokado+yumurta+muz+öz Avokado+labne Avokado+lor Avokado omlet Avokado… Allah ne verdiyse Cidden her şeyle oluyo😂
Kubracigimm elifffa ben her sabah veriyorum. İçerisine sarımsak , zeytinyağ, limon koyuyorum. 8. Ay itibariyle de ceviz rendelemeye başladım. Bazen peynir de koyuyorum ama genelde ayrı vermeyi tercih ediyorum.
TugceAsil elifffa benim yöntemler ; 🧿irmik, ruşeym pişirip içine peynir, avokado ekliyorum 🧿yoğurt ve avokado 🧿muz avokado ceviz veya peynir ikisini de ekleyebilirsiniz 🧿yumurtanın sarısı, avokado ve peynir
Kubracigimm elifffa böyle çok seviyor. 6. Ayından itibaren bu şekilde verdim , artık ceviz de ekliyorum 8 ay 15 günlük. Afiyet olsun 😋
tuanamoms_07 elifffa benim kızım avokadoyu sadece makarna ile yiyor oda makarnayı çok sevdiği için sanırım. Avokado+labne+ceviz(cam rendeden geçirilmiş) makarnanın haşlama suyundan biraz koyuyorum sos yapıyorum makarna ile buluşturuyorum. Makarna miktarına göre göz kararı yapıyorum
Ozlem2842 Ev yoğurdu-muz-avokado bebeğim bunu çok severek yiyor arada içine ceviz ve organik bisküvi de koyuyorum bayılıyor , organik irmik pişirip avokado ile Karıştırıp veriyorum hepsini seviyor