Momm76 Merhaba kızlar Bu sene yks sınavına var mı girecek olan anneler? Yaşınız nedir , istediğiniz bölüm nedir 🌸 Ben 24 yaşındayım , anasınıfı öğretmeniyim Bu sene sınavda psikoloji kazanmak istiyorum 🙏🏻 Çalışmalara başladınızmı🥲
oglusunarastirmagunlukleri Momm76 kararsızım… size başarılar dilerim🌷 motivasyonunuz nedir? 28 yaşındayım. Atanamamış dkab öğretmeniyim. 3 aylık bebeğim. Mezun olduktan sonra 2.üniye başlasaydım şimdi bitecekti. Zaman siz onu verimli değerlendirmesenizde geçip gidiyor..
biranneblogger_ Momm76 bende 28 yasinda 2 cocuk annesiyim lise cocuk gelisimi mezunuyum ve bu bölümden devam etmek hayalim çalışmaya başladım zor da olsa🙈
joyfulmom Avesila buna kpssye çalışırken yanıt veriyorum şuan 🥲 atama durumu gerçekten çok sıkıntılı ne yazık ki. Ama öğretmenlik hep hayalim olan bir meslek olmuştur o yüzden neden tercih etmediğini merak etmiştim ☺️
Momm76 oglusunarastirmagunlukleri kendime sözüm diyelim bugüne kadar tutmadım kendime verdiğim sözleri artık zamanı
buglemss oglusunarastirmagunlukleri gireceğim tıbbı sekreterlik düşünüyorum umarım yapabilirim çok kasmıyorum bebeğim aşırı huysuz günde bir saat uyuyor o saatte de ben bitik oluyorum 😞
Avesila joyfulmom Umarım her şey gönlünüze göre olur. Siz hangi alandan hazırlanıyorsunuz? Bende öğretmenim. Okurken en büyük korkumdu atanamamak ama çok şükür dokuzuncu yıldayım. 🙏🏻
Avesila Momm76 Evet evet biliyorum. Pazar günü msü var onada girecek misiniz? Kendinizi denemek amacıyla 😊
Yarenmelisaa buglemss bende lise mezunuyum bende tıbbi sekreterlik istiyorum 2 yıllık Açıköğretim üniversite okuyacağım inşallah 21 yaşındayım mayıs ta. Kızım 18 aylık umarım hepimizin gönlünce olsun. Ama kpss ye de girmeyi düşünüyorum düşünüyorum
buglemss Yarenmelisaa inşallah kazanırız canım çalışabiliyor musun ben bu ara hiç bakamıyorum asla uyumuyor tüm gün baygın dolaşıyorum