SevC Merhabalar oğlum 11 aylık ve gece o kadar cok dönüyor ki dönerken ıstediği pozisyonu alamayınca uyanıyor park yatağında yatıramıyorum sürekli çarpıyor bizimle uyusun istemiyorum ama denedim o zaman da aynı durum ne yapmalıyım sizcee?
Badesmom SevC benim kızım da o aylarda dönerken uyanıyordu. Ama büyüdükçe o kadar dönmüyorlar yani en azından benim kızım (17 aylık) o zamanki kadar dönmüyor. Sanırım o da bir geçiş süreci oluyor.
usenmedimyaptimbirvelet SevC benimde bebişim yatakta rahat durmayanlardan. kurt var gibi dönüp duruyor en son dedik bu yataktan bir kişinin gitmesi gerek ve babasını kovduk şimdi ikimiz yatıyoruz ama oğluma o da yetmiyor 15 kişilik yatak falan mı lazım anlamadım ki
SevC sinoli ya sorma hiç kullanamadık resmen çıldırmalık bir durum gündüz bizim yatakta uyuyor gecede artık en son dayanamadığım an alıyorum yanıma
Sessizkus Bizim li de maalesef o şekilde o yüzden yer yatağı yaptım kenarlarına yastık altına bol yorgan döne döne yerini bulup uyuyor çözümü öyle buldum. Hem ben de yerde daha rahat emziriyorum