[silindi] Kızlar elimde 1 kutu hipp combiotic var daha önceden farklı mamalar kullandık. Mama biraz değişik geldi bana Kum gibi değil nemli gibi. Elimdeki kutuda mı sıkıntı var yoksa hipp böylemi
Oykuzey [silindi] Ben kullanıyorum öyle değil. Ambalajı kendiniz açtınız değil mi? Birde tarihine baktınız mı?
Kubra34 [silindi] Ben de aynı mamayı kullanıyorum bahsettiginiz gibi bir sıkıntı yaşamadım aksime hemen çözülüyor
Ayazzz [silindi] canım bende hipp kullanıyorum metal kutu. Bizimkide kum gibi dökülmüyor ama cok nemli gibi de değil
Ayazzz Beyzam canım benim oğlum önce aptamil yiyodu aptamil gaz yapar gibi oldu bende hemen değiştirdim hipp başladım suan hersey yolunda gidiyor
Oykuzey Beyzam Ben memnunum. 3-4 günde bir kaka yapıyordu şimdi hergün yapıyor. Gaz sorunumuz da yok denecek kadar azaldı. Gerçi 2,5 aylık oldu, zamanla azalır deniyordu zaten.
Melikeyigitemre Beyzam Ben öneririm canım bende aptamil kulanmistim cok gaz yapmisti hippten hercekten memnun kaldım 😊
elfgnshm Bende aptamil comformil kullanıyorum kabızlık+gaz yapıyor bu akşam hippe başlıycaz kabızlık sorunu yapmıyor değil mi?
shdemir elfgnshm Benim oglum kolik hipp gercekten cok iyi geldi ne gaz kaldı ne kabızlık kilo alımıda cok iyi ek gıda olarakta bütün ürünlerini kullanıyorum cok memnunum. Tavsiye ederim
elfgnshm Belinay26 Evet gaz damlası da kullanıyorum fakat çok fazla gazı var ve kabızlık yapıyor. Bünyeden bünyeye değişiyor tabii ki. İnşAllah bizde hipple çözüm buluruz 😔
ygd [silindi] canım bende burdaki önerilere istinaden hip aldım ama gaz ve kakasında hiç bir şey farketmedi ve kıvamı aptamile göre daha sulu aptamil daha koyu oluyordu ve daha uzun süre tok tutuyodu . zaten hippin daha az gaz yapmasının sebebi o sanırım daha sulu ve sindirimi kokay oluyor. yine de biz aptamile geri döndük şimdi hem daha hesaplı hem daha uzun süre tok tutuyor bebişde aptamili daha fazla seviyor hipi resmen zorla yedirdim 😪
Oykuzey Beyzam Ben hepsi buradadan alıyorum. Eczanelerde daha pahalı oluyor çünkü. En son 63 TL ye aldım, eczanede 75 TL idi.
Tunanin_annesi26 Bizde basta hipp kullaniyoduk doktora sorduğumuzda aptamil öneririm dedi. Aptamile gectik cocugum kabiz oldu kakasini yapamadi surekli ikiniyodu.fitiille yapti bikac kez .sonra biz yine hippe donduk arada da mamasına zeytinyagi katıyorum sukur bi daha oyle bi sorun yaşamadık. Aptamil hem kolay cozunmuyor topaklaniyor dipte hemde cok kopuruyodu. Bize yaramadi yani
Ercanekininannesi Bende hippten çok memnunum daha mamayı içerken alttan patır patır yapıyo 😄 sma ve evolvia kullandım hiç memnun kalmadım
TZA Beyzam aptamili kullandığım günler için kafamı duvarlara vurcam yavrum boşuna gaz kabızlık çekmiş hipp öneririm 💕