eda-1amine Hanımlar doğalgaz destek ücreti alan var mı varsa yattimi ücretler bende görünmüyor devam ediyor diyor ama birşey yok
Lavina eda-1amine benimde bir ay oldu kabul edileli devam ediyor yazıyor ama herhangi yatan bir ücret yok
Beasey eda-1amine bizimde sadece geçen ay yattı bu ay yok faturada geldi devam ediyor yaziyo ama fatura odeye baksan desteğiniz bulunmuyo diyo hicbisey anlamadim
emhmen_u Kış bitiyor daha yardım yatacak ne kadar saçma bir düzen Aralık ayında başvurdum onaylandı ama hala yatan hicbisey yok 😫
eda-1amine emhmen_u aynn ya devam ediyor ortada birşey yok faturada geldi yine normal gidip yatircam mecbur
eda-1amine Lavina seneye verirler heralde 🤣🤣🤣 Mart’ta yakarım Nisan ortasında sabahları kapatır akşamları soğuk olunca açarım 🤣🤣
Lavina eda-1amine hehalde damla damla verdikleri yetmiyormuş gibi verdiklerinide ne kadar geç versek diye düşünüyorlar😂
prens_prensesannesi Bende ocakta başvurdum kabul edildi ama ödeme tarihi yok hayır yani madem yatırmayacaksın kabul etme o zaman