Beratim17 Poposunun iç kısmı kıpkırmızı doktora çıktık, trosyd diye bi krem verdi hametan ile karıştırıp sürdüm 1 hafta oldu hala geçmedi daha çok kızardı ne kullansam geçer acaba başına gelen varmi?
Sarahh Beratim17 nerdeyse herkese öneriyorum bulabilirseniz tabi Bliss baby krem , benim oğlumdada mantardı hatta derisi delik gibi olmuştu nokta nokta o kremi sürdüm geçti Pişiğe felanda hemen etki ediyor
Usnac1995 Beratim17 Bizimde mantar olmuştu ama küçücüktü, Trosyd vermişti sabah akşam sürdüm. 3-4 güne geçirmişti. Acaba karıştırmadan mı sürmek gerekiyor
nkizilates Beratim17 neden öyle oldu . Canım ıslak pamukla sil islak mendil kullanma sureklı pısık kremını ıhmal etme dusları ıhmal etme. Sidik kaldıkca yakar tenını
Zumra_26 Şu anda benimde bebeğim aynı durumda 3 gündür büyük tuvaletini yaparken ağlıyor en etkili ne gelir ki
littleflower Beratim17 işte ne sebep olduysa mesela ıslak mendil mi kullaniyordunuz? Onu kesmelisiniz, bol bol havalandirmalisiniz gibi .
Beratim17 nkizilates artık öyle yapıyorum canım, sık sık duş aldiricam ıslak pamukla siliyorum. 1 saat bez takmıyorum öylece pijamayı giydiriyorum hava alsın diye inşallah geçer
diyela Beratim17 bizimki de pişik mantarı oluyor sürekli. Beyazlı kırmızılı delik yara kızarıklık. Trosyd sürdüm dahada beter yaptı. Bepanthen plus sürdüm 2.güne geçti