alparslan1_ Cildim çok kuru olduğu için bakım yapmak istiyorum. Yüz jellerinden kullanıyorum ama onları da düzenli yaptığımda daha da kurutuyor. Cildimi ışıl ışıl yapacak önerilere açığımm🌺
Nobodyyy111 alparslan1_ cildiniz çok kuruysa Farmasinin aynısefa yağı yüz kremini öneririm ama çok kuru değilse biraz yağlı gelebilir
Canda alparslan1_ cildiniz için uygun temizleyeci ve ürünleri bulamamışsınızdır, kuru ciltliyseniz cerave nemlendiren temizleyici var dışı yeşil , nemlendirmesi için de aynı markanın mavi kavanoz kremi var .
Deletedmom_89 alparslan1_ yves rocher mağazasına gidin cilt tipinize göre her şeyi veriyorlar. Yüz yıkama jeli, tonik, serum, nemlendirici, maske. Düzenli kullanınca etkisini gösteriyor.
Nobodyyy111 alparslan1_ ben de cerave yeşil yüz yıkama jelini kullanıyodum benim de cildim çok kuru ancak İsrail ürünleri boykotuna dikkat ediyorsanız cerave de boykot markası haberiniz olsun. Dikkat etmiyorsanız kullanabilirsiniz güzel nemli bırakıyo
Cucununannesi alparslan1_ nerdeyse oglumun disleri cıktığından beri bisey kullanmıyorum yüzümü ısırıyo🥲🥲🥲
alparslan1_ Cucununannesi benimki de tokat manyağı yaptı beni fjsjhs hatta bugün gözüme öyle bi vurdu ki şok geçirdim sonra da gülüyo yaptığına. Ben ısırıcam onu :d
bsrshtrk alparslan1_ https://www.amazon.com.tr/Bioderma-Atoderm-Intensive-Foaming-Litre/dp/B015Q8SPOS/ref=asc_df_B015Q8SPOS/?tag=trshpngglesp-21&linkCode=df0&hvadid=510328729586&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=2351521573158496683&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=m&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012769&hvtargid=pla-431981800027&psc=1&mcid=35d1f6b6d2ce3866a498793c52fd854c Bioderma kuru ciltler için bu temizleme jelini kullanabilirsin