fatma0zcan Oglum 55 gunluk sutum yetmiyor 60 ml mama veriyorum ama doymadigini dusunuyorum kac ml vermem gerekiyor doymasi icin ?
gncglozclk fatma0zcan gayet yeterli 60 ml benım kızım 45 gunluk 60 ml anne sutu 2 saate sonra 60 ml mama gun içinde boyle devam ediyorum 90 cc de olur
fatma0zcan gncglozclk ben sagmiyorum surekli emziriyorum ama doymuyor doktor mama verebilirsin demisti 60 cc veriyorum ama sutum az oldugu icin tam doymuyor
fatma0zcan kimbumadam sagim yapmiyorum ama surekli emziriyorum sagdigimda sutum az geliyor en fazla 40 cc iki gogsumden toplamda bazen 50 cc geliyor
asminmom fatma0zcan Olabilir annesi olarak siz daha iyi bilirsiniz. Bestlak süt arttırıcı kullanabilirsiniz, rezene çayı ve bol su için. Ben emziriyorum günde bir kere mama veriyorum bu şekilde sütümü arttırdım.
gncglozclk fatma0zcan mamayı 3 saate bi ver dedıler bana hep cok gazlanırmıs sık sık verırsen anne sütünün saati olmazmıs kolay sindirildi için ama mama için 3 saat dıyorlar yınede doktora sormak lazım
guler07 fatma0zcan 90 deneyin bence bebeğe göre değişiyor bizzat yaşıyorum bu farklılığı ama benim biri erkek biri kız. Siz 90 verin duruma göre artırıp azaltın bence 90 iyidir çok gelirse ya kusar tedbirli olun ya da almaz
fatma0zcan asminmom kullandim bende bu dediklerini bi tık arttirdi ilk baslarda 20 cc olan sutum onu kullaninca 50 cc oldu ama yinede yetersiz stres yapiyorum ondan da gelmiyor sanirim
sedef_koray asminmom hangi saatler mama veroyordunız ? Bende emzırıyorm ama bir kere mama vereyım dıyorum
fatma0zcan gncglozclk ben surekli emzirip 3 saatte birde mama veriyordum 60 cc ama biberonu cekince agliyordu meger doymuyormus suan 90 cc denedim aglamadi ve uyudu
gkcyt fatma0zcan 2 ay 16 günlük beneğim 60 veriyorum günde bir kere 90 veriyorum oda gece uykusuna girerken 60 ver 90 alışırsa midesi çanuk büyütürsün ve cocuk şişer benımkıde 60 verdiğimde aglıyor memeyi agzına koyuyorum susuyor en azından biraz daha 60 ver
guler07 fatma0zcan yetmiş demek ki böule devam edin yine uyumaz aranırsa 120 deneyin ama kontrollü bazen fazla gelse de içerler kusmaya sebep olur
madonnaa fatma0zcan biz üç aylık olacagiz. Emziriyorum ama doymuyor arkasına 90 CC veriyorum. Emmedigi zamanlar 120 CC veriyorum.