1anne_3evlat Deri altı implant takan varmı varsa kaça taktınız ağrısı yada orda bi çubuk olduğunu hissediyormusunu
Ucansupurge 1anne_3evlat Dün taktırmaya gittim adet doneminde gel dedi doktorum. Eczaneden aldım 4064 tl kendi doktorumda muaynesini ödedim sadece takmak için extra birşey istemedi 3 dklik iş istediginde gel takalım muayne bile almaya gerek yoktu böyle birşey için dedi 🤔 Tek korkum implant deri altından bazen yürüyüp gidiyormuş öyle demişti doktorum
sdanr29 1anne_3evlat merhaba bende bugün takıldım eczaneden 4000 liraya aldım 1000 liraya taktırdım doktora takarken ağrı acı olmuyor işlemin uygulanacağı yere doktor iğne vurup uyuşturuyor elinizle hafif bastırdığınızda hissetmek mümkün umarım işe yarar bende çok araştırıp bu yönteme karar verdim
Ucansupurge 1anne_3evlat dün taktırdım herhangi bir agri yok sadece dokununca giriş yeri aciyor oda çok normal 😊 Dokunduğumda implant nerede hissedemiyorum
Ucansupurge Mevaaaam 3 yıl koruması var ben üniversite hastanesindeki doktoruma taktırdım. Eczaneden aldım gittim sağolsun taktı.🤗
mervebrsn Ocakta taktırdım ara ara kanamam oluyor tavsiye etmem evet koruyor hiç korunmadık mesela o zamandan beri ama yan etkisi fazla mesela kilo aldım sivilce yaptı sinir stres yapıyor