AselZeynepli O aylarda basliyor canim bizimki de elini emmekler basladi sonra yumruk yapip agzina sokmalar emmeler derken simdi parmak emmeye basladi 3 bucuk aylik
bktsct Benimde oğlum 57 günlük aynı şekilde süreklii eli ağzındaa 😂 bide insanlara anlatamyrum elinden öpmeyin diye özellikle kaynanam inadına yaparms gibi sürekli elinden öpüyo cocugu napcam bilmiyorumm
Tugbaelifumay bktsct ahahahah hiiiiç sorma özellikle öpülmemesi gereken yerleri eller ama dinleyen kim.
bktsct Tugbaelifumay mikrop kapıcak cocuk sonra ben kıyıpta öpemezken şapşup onlar öpünce sinirleniyoruumm😡
Tugbaelifumay bktsct bende çok sinir oluyorum kaynatam öpmüştü benmde inadına tekrar tekrat öptü elini sokturtmadm agzınadyo annen siler biz gidince diyo evet dedm yıkıcam. Nese ki yakın değilz öyle çok görüşmüyorz
Poyraz-efe bktsct livanurvealpinannesi61 işte arkadaşım ogluyla oğlum aynı yaşıt oda öyle konuşuyor ama benim oğlum öyle değil inşallah ilerleyen süreçte geçer teşekkürler
bktsct [bilinmeyen] aa olurmu bizimkii ordan da öpüyo bide ah öptüm işte diyo nispet yapar gibii 😏 gelde cıldırmaa