aysemi Merhaba canım anneler 2 aylık bebeğim var ve bugün dudağımda uçuk çıktı , internette uçukla ilgili çok korkutucu şeyler var yaşayan deneyemleyen varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum
Aynenkanka aysemi maske takın bebeği asla öpmeyin yakın temasta bulunmayın geçene kadar çok tehlikeli
ISILTAN aysemi Bebeğinizi sakın öpmeyin elinizi ağzınıza sürmeyin sonra bebeğe dokunmayın bence banada eşim anlattı geçen gün birşeyler okumuş o da
aysemi Aynenkanka maske neden acaba solunum yoluyla değil doktorumda söyledi sormayı unutmuşum , asla öpmüyorum ama kolik bebeğim kucağımda malesef internette çok kötü şeyler yazıyor çünkü
Aminemm_ aysemi benim oldugu zaman sürüyorum hemen anında kurutuyor bide idrar yolu enfeksiyonu ve mantar olduğunuz zaman çamaşırıniza da damlattiginizda geciyo hemen aklınızda bulunsun
baliimm743 aysemi valla sizi belki en iyi ben anlarım herhde kendimi bildim bileli hep var ve hala var devam ediyor ve inanın hiç bir tedavisi fln yok kaç kere doktora gittim kremler baskı tedavileri kullandım biraz gidiyor ilaçlar baskıladigi için sonra yine kaldığı yerden devam öncelikle çok geçmiş olsun zamanla geçmesini bekleyeceksiniz
Dmta Bende regl olmadan bir hafta önce mutlaka çıkar bebeğime hiç bulasmadi şükür dokundurmuyorum bende dokunmuyorum sorun yok zivarox Krem çok etkili
sophiegermain Ucuĝun üzerine iyi bir sirke sürerseniz o da hizli geçmesini sağlıyor. Hatta çıkacağını hissettiginizde sürerseniz daha etkili, engelliyor çıkmasını