1gunes Kizlar oglum 1yasinda ve pankek krep yemiyo mercimek sehriye corbasi muhallebi pure sevmiyo siz neler yapip yediriyorsunuz lutfen yardim edin artık öğün de yapacak bisey bulamiyorum valla onerilere açığım 🥺
livanurvealpinannesi61 1gunes çoğu şeyi yiyordu kahvaltı da pankek omlet zeytin salata domates menemen VS öğle de meyveli yoğurt çorba vs akşam sebze yemeği ne olursa yemekte ne varsa onu yer
1gunes Kuzummmm ay napicaz bu bebeleri ya yemedikce mamay a daha çok düşkün oluyor öğün arttirmamiz gece beslenmemizi kesmemiz lazım ama yemedigi icin gece acikiyo
Kuzummmm 1gunes ben bazen yediriyorum birseyler gece yine fena acıkmış şekilde uyanıyor artık geceleri uyanmaktan gına geldiii
Hyesim Kendimize yaptığımız yemeklerden veriyorum bazen ama corba mutlaka içerler. Pilav et yemekleri özellikle köfte seviyolar ama bende kese beslenmesini kesemedim uyumadan öncede 150 cc mama içiyorum
nescafebagimlisi Hyesim gece beslenmesi uyumadan önce verdiğimiz mi oluyor ya 😂 ben önce gece de kalkıp mama verirdim o sanıyordum onu kesmiştim ama uyumadan önce bende veriyorum 😂