Lazerlimunafik Sevah Gültene rakip çıkmış yine semra diye bir kadın süslü birşey gülten onu yırtar 😃 Kadın aday 4 oldu 😃
Duygusaljelibon_ Lazerlimunafik muhtar ne işe yarar ya muhtarım diye boş boş gezen sürüden başka bişey değil he bide ailesi havaya girer sanki adam cumhurbaşkanı havasında ayyy şaka gibi
ceriio Lazerlimunafik ahaha tahmin edebiliyorum yapar ben fırıldak Gülten de o ışığı gördüm 😂😂😂🤪🤪 belediyeye verir 😂😂
susiron Lazerlimunafik büyük şehirlerde bu muhtarlar ne iş yapıyor anlamış değilim .Biri bana anlatsın. Hadi küçük yerlerde anlarımda ,abi herşey e devletten çıkarılıyor önceden kağıt evrak alırdık ben en son muhtara ne zaman gittim hatırlamıyorum ….
Lazerlimunafik Beyninizikullanmakucretsizdir Ahahhah hahahha kız delisin yaaaa 🤣🤣🤣🤣🤣 Tamam sen post aç ben çok açıyorum ya millet beni taşlayacak 🤣🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Lazerlimunafik kız senin postlarına alışıklar ben paylaşmam linç ederler 🤣🤣
Lazerlimunafik KahveliVera Hak etseler milllet verecek oyunu. Ya bir de kimse artık oy vermek istemiyor bence milletin çoğu boş oy atıyor