Lazerlimunafik Berilsmom13 Ya farkettiniz mi bilmiyorum hep genç adaylar var babamin kirvesinin oğlu da aday olmuş benden 5 yaş falan büyük gençler kazansın 😃
Lazerlimunafik Nobodyyy111 Kız ciddi bir soruydu bu defa lakabı öyle diye öyle yazdım yoksa nasıl tanıyacaktınız gülteni 😁
Nobodyyy111 Lazerlimunafik yakışır bacıma suratsız tipler muhtar olacağına senin gibi sempatik insanlar muhtar olsun 😍
Lazerlimunafik Orenda_ Katılıyorum niye dersen ben her muhtarlığa gidişimde muhtar yerinde değil evi karşıda hep eve gidiyor biri gelince arayan olunca mekana geliyor . Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bence muhtarlık rahatlık
Orenda_ Lazerlimunafik Kesinlikle öyle bizde bulamıyoruz zaten bulsak da bir işe de yaramıyor da kendi çevresindeki herkese elinden geleni yapıyor bazı şeyleri göz ardı ediyor ama senin en ufak işini halletmiyor keyften para veriyorlar hakkımı asla helal etmiyorum bunlar gibilere
Lazerlimunafik Nobodyyy111 canımsın yerim seni o senin kalbinin güzelliği 🥰🙈🙈🤭🌸 Buraya post açarım artık ben muhtar oldum diye 🤭
Lazerlimunafik Avesila O taraflarda kayyum var evet Batman’da da öyleydi. Gültene diyeyim kazanırsan beni maaşa bağla 😃
Lazerlimunafik Avesila Sol kolu olurum mahalleyi kalkındırırz 😃 Ya aslında isterim ki kadınlarımız kazansın çok güzel olur
Lazerlimunafik Orenda_ Çok çok doğru diyorsun kendi adamlarına yardımları veriyor görüyoruz tanıyoruz birde ama ihtiyacı olana asla vermiyor bazıları da. Cidden hakkı ile yapan olsun isteriz artık.
Avesila Lazerlimunafik Bencede kadının olduğu yerde gül biter. Kadınlara bıraksınlar bu işleri 😅 Diyarbakır’dasın değil mi sen? Seni bulmuşken soracağım. Konuyla hiç alakası yok ama. 😂 Diyarbakır’da sumak ekşisini, orijinal, nereden alabilirim?