Minigim38 Kızlar bebeğime salopet takımlar oluyor ya eteği çiçekli, kirazli, cilekli vs çoraplı bandana li falan onlari hangi siteden alıyorsunuz. Trendyoldan buldum ama güvenilir mi, kaliteli mi, bedenleri nasıl emin olamadım yardımcı olur musunuz 🌷🌷
Cigdem61 Minigim38 trendyol tabikii güvenli ama kalıplarını bilemiyorum. La mabelle sayfasında da harika ürünler var güvenli bi site ben alışveriş yaptım daha önce.
delirmeceler Minigim38 trendyol lcw den alıyorum salopetleri yorumlara bakarım sorulara bakarım ona göre alırım ben
Menessasmom Minigim38 ucuzbandana da çok var onlardan birde mayaakids tede çok güzel değişik salopetler etek çorap takımlar oluyor alışveriş yaptım memnunda kaldım
maygirl Minigim38 modalina, şapkakids arama yerine kiz bebek salopet yads ne bileim yazın aratin butun saticilar cıkar sonucta trendyoldan aliyodunuz elinizde kalacak bi site degil orasi😊
Minigim38 maygirl teşekkür ediyorum 😊evet güvenilir de bazı siteler var resimdeki ile farksız gönderim yapıyorlar ya ondan kararsız kaldım
maygirl Minigim38 yorumlari okuyun kaliplari bedenleri satici guwenilirligni anlarsiniz o sekilde…ama bazen olabliyor farkliliklr ama.trendyolda 15 gun icnde iade var zaten sorun.olmaz yeterki ürünü kullanmamis olun.
fa_sena_y instagramda ucuzbandana sayfası satıyor. bende ilkten beğeniyordum ama belediye dağıtıyor sanki herkeste var artık görmekten fenalık geldi😂 normal kot jile alsanız daha tatlı bence
Brna583846 Ben sapka kidste. Bi kac parca urun aldik.kizima cok kaliteli geldi urunleri oraya bakabilirsiniz trendyoldan
Minigim38 Brna583846 evet takip ettim orayı sepete ekledim ama güvenip sipariş veremedim şimdi rahatlıkla verebilirim😊