maygirl Kumsal25 ege nin denizi Akdenize göre soguk ama Kuşadasında kadınlar plajı ılık oda havanın nekadr ısndıgina bağli..ama bi Akdeniz kadar olmuyor malesf.Agustosta anca girebliyorum ben🤣ege bana soguk geliyor ya denizi ne bileim
havvaygzecrn Haziranda en iyi gidilebilecek yer Antalya Kuşadası’nda kadınlar denizi güzel tavsiye ederim
Yaseminsrts Bizim yazligimiz var Kuşadası’nda Mayıs’ta evi açıyorz rahatlıkla girilebiliyor ama çocukları hemen sokamiyosun denize ama yetişkin olarak rahatlıkla girebilirsiniz sıcak oluyo
Kumsal25 Yaseminsrts 9-15 aradi falan dusunuyoruz havuza denize rahatlikla girebilirmiyiz diye cunku tam havasini bilmiyorum eylulde geldiğimde sıcaktı
Aselin_Annesiii Haziran 15 den sonra ısınıyor İzmir kuşadası tarafı biz de 12 sinde gitmiştik ay sonuna doğru yeni yeni ısınmaya başlamıştı
Kumsal25 Teşekkürler cevaplariniz için evet fiyat oralak o tarihler daha uygun inftiy oteline baktik . Antalya bolgesindeyiz ger sene bu sene degisiklik yapalim dedik ama bende guvenemiyorum havuza falan girilirdi bendr drnize girmeden yapamiyorum
havvaygzecrn Kumsal25 Kuşadası’nda Kesinlikle tavsiye ederim Geçen yaz 9 aylık Bebeğimle gittim su sıcaklığı gayet iyiydi
idareedemem Kumsal25 Kuşadası’ndayım canım bu sene havalar normalin üzerinde sıcak gidiyor bu şekilde devam edilirse Haziran ’da girilir ama bence Bodrum a gidin 😅
Kumsal25 idareedemem çok teşekkürler bodrumdaki oteller fiyat ve herşey dahil olarka uygun gelmedi ne yazkki