Kızlar dün bebeğim sabah 7 de ağzından burnundan kusarak uyandı resmen beynimden vuruldum onu öyle görünce neyse üstünü falan değiştirdim uyuttum tekrar aynı şekilde kusmaya başladı ama ishal veya ateş hicbisey yoktu,saat 8 buçuk oldu hemen sağlık ocağına götürdüm ishal başlamadığı için bulantı şurubu verdi neyse aç karınla onu icirdim bir saat sonra yemek yedi birşey olmadı,öğle oldu ogle uykusuna uyudu uyanması bir oldu tekrar aynı şekil ağzından burnundan kusuyor ardından ishal başladı hemen apar topar acile göturdum doktor yediği biseyden kaynaklı olduğunu söyledi bağırsak enfeksiyonu varmış birde kan gazı varmış,hemen serum takıldı röntgen çekildi kan verdik bekledik serumdan sonra biseyler yedirdim çok şükür kusma falan olmadı tekrar kan verdik doktor bulantidan kaynaklı hala kanda gaz görünüyor şurup ilaç vs yazdı biz eve geldik.yani dün benim için hayatımın donduğu gundu çünkü 20 aylık kızım ilk defa elimde öyle cansizdi ve doğduğundan belli ilk defa böyle kustu,doktor salgın olduğunu soyledi bebeğe verdiğiniz ek gıda,içtiği su,banyo yaptırırken bile dikkat et dedi bu salgın her türlü bulaşıyor banyo yapılan suda bile,lütfen sizde dikkat edin rabbim kimsenin başına vermesin hastane hep bu şikayetlerle doluydu🥺