[silindi] Denizinannesi52 Besamel soslu kiymali kasarli ispanak Domatesli bulgur pilavi Ton balikli salata
Deletedmom_98 Denizinannesi52 Eşim mercimek yemeği istedi erişteli. Sakalasarkan çorbası derler bizim orada. Ona onu yapacağım. Oğluma domatesli peynirli gözleme yapacağim yanına fesleğenli ayran. Öğlen de bebeme spagetti, köfte ve tatlı patates kızartması.
Feyzosunannesi Denizinannesi52 dün mercimek çorbası tavuk pirinç pilavı yapmıştım, bugün dışarda yiyeceğiz rahatım o yüzden 🌸
superanne2 Denizinannesi52 valla güya bugün yemek yapmayacaktim kalan yemeklerim vardı ama kızim.firinda tavuk istedi bol salata yapicam yarında kalan yemekler var onu yeriz
Mikoiledikonunannesi Denizinannesi52 tavuğu çıkardım tezgahin üstüne koydum dışarı çıktım ne yapcam hiç bilmiyorum
leylekargo Denizinannesi52 Dün nohutlu tavuklu pilav ayran turşu salata vardı Bugünde kıymalı salçalı makarna yayla çorbası salata ve fritözde baharatlı bebek patates var
Fatma6328 Denizinannesi52 biber dolma ve sarma oğlum uyurken çabucak hallettim suan pisiyor kahvemi iciyorum 😅