Cizgilicorap Ereğli, Aksaray, burdur, Manavgat, Kırşehir Kızlar buralarda yaşayanlar var mı ? Göreve gideceğiz de, hiç bilgim yok. Şehrin sosyal imkanları, hastane, gezilecek yerler, vs gibi bilgiler verebilir misiniz rica etsem
yyavrukuss Cizgilicorap ereğli aksaray kırşehir e göre burdur ve manavgat daha mantıklı gibi gezilecek yerler imkanlar var aksaray eğer il olandan bahsediyorsanız gelişmemiş kısıtlı bir ye ama gelişmiş şehirlere yakın kırşehir de fena değil ama ben olsam manavgat seçerdim. ( bu yerlerin hepsini gezdim gördüm kısa süre yaşadım )
Cizgilicorap yyavrukuss çok sağol canım, bende burdur ya da Manavgat istiyorum aslında. Manavgat yazlık bir yer aslında istiyorum ama hiç gitmedim daha önce
Cizgilicorap yyavrukuss aslında Manavgat çok sıcak olur diye Burdur u istiyorum. Hem Antalya’ya yakın hem de küçük yer😅 severim küçük şehirleri imkanlar ulaşılabilir
elfnurs Cizgilicorap Aksaray da rahat edersiniz AVM hastane il olarak yeni gelişiyor insanları iyi yabancılık çekmezsiniz 2 devlet 4 özel hastanesi bulunmakta kiralarıda diğer yerlere göre iyi mevsim olarakta ne aşırı sıcak nede aşırı soğuk. Eğer burası çıkarsa yardımcı olurum başka soracağınız olursa da yazmanız yeterli 🌸
maygirl Cizgilicorap manavgat haric diger hic birini tercih etmezdim..hemen hemen hepsini gormus manavgat ciwarindada 12 dene yasamis biri olarak tabiki Manavgat..hem yerlesim yeri hem.turistik bölge..Antalyanın en ucra koşesi bike cennet gibi..birkere Akdeniz insa nı candır🤍
Cizgilicorap maygirl bende yazlık.bir yerde yaşama fikri cok hoşuma gidiyor ama eşim pahalı olur baş edemeyiz diyor bilmiyorum