Ali_atlasinannesi Kozlar birçok damla denedik hiçbirinden fayda görmedim 3 gündür metsil kullanıyorum faydasını gördüm fakat günde bir kez 8 damla şeklinde kullanıyorum aranızda bu damlayı kullanan var mı günde kaç kez ve ne kadar veriyorsunuz ?
elfnurs Ali_atlasinannesi metsil.iki kizimdada bı işe yaramamisti günde 3 kere 4 damla şeklinde kullanilir
Deletedmom_98 Ali_atlasinannesi Benim bebeğimde hiçbir işe yaramadı Metsil. Üstüne bebeği huzursuz etti. Sab simplex kullandım ve çok memnun kaldım.
Ali_atlasinannesi miyosannesi bende denedim Nurse harveys ve bi damla daha vardı işe yaramadı metsil işe yaradı bizde
Ali_atlasinannesi Deletedmom_98 bebekten bebeğe değişiyor demekki hepsi farklı bizde en pahalı doğal damlaları aldık hiç fayda etmedi metsil fayda etti
Ali_atlasinannesi Deletedmom_113 olurmu öyle gece 4 sabah 4 versem doktor sekiz damladan fazla verme demişti gece günde bir kez demişti bana ama akşam verince sabaha etkisi azalıyor gündüz sancı çekiyor bu sefer
Deletedmom_113 Ali_atlasinannesi bizimde eczacı bu şekilde önerdi sabah akşam ver 8 damlayı geçmesin şimdilik etkisi azaldı mı damla sayısını yukseltebiliyorsun
asaletsoydangelir Ali_atlasinannesi bnde kullandım gayet iyidi ikinci bebeğimde kullandığım için damlasını hatırlamıyorum ama doktor kaç tane onerdiyse kullan
1cocuksevdasi Ali_atlasinannesi 1 ay öncesinde kullandım 1 hafta geçmiştir herhalde kullandığım günde 8 damla 6 saat arayla veriyordum ve çok faydalı gerçekten