Nisasengul Bebeğinizi ne kadarlıkken odasını ayırdınız . Benım 8 aylık bi kızım var ve 4 aylık hamileyim odasını ayırmak için çok erken olduğunu düşünüyorum diğeri doğar doğmaz onu dışlamak gibi oldun istemiyorum. ama ikisiyle zorlanır mıyım bilmiyorum .
Bedis- Nisasengul 8 aylığız odaya yapıyorum. Büyük ihtimalle haftaya ayırmış olurum. Beni emmiyor mama veriyorum o sebepten bu kadar erken ayırıyorum.
bakkalemzigi Nisasengul aslında ne kadar erken o kadar iyi 8 aylık erken değil odası size yakınsa telsiz vs kullanacaksanız hem aklı da ermeden daha iyi olur zor olan anne için zaten bebekler alışır doğduğundan beri ayrı odada yatıran tanıdıklarım var aralarında çok da güzle güven bağı var . Anne için zor kalk başka odaya git vs . Dediğiniz mantıklı diğer bebek gelmeden almışsın odasına bence iki çocuk aynı odada çok zor yenidoğan hep kalkacak diğer çocuğunuzda rahatsız olur bu sefer
Nisasengul Bedis- Ama şu an benden birazcık ayrı bile yatırsam uyumuyor geceleri o yüzden sanırım ben ayıramayacağım
Nisasengul bakkalemzigi evet ama başka odada yatırmak benim için de çok zor olacak hem daha çok küçük biraz da vicdan azabı var açıkçası diğeri doğup bunu bırakmak gibi oluyor