erenimm00 Kızlar merhaba. Çocuk yetiştirirken kalıplaşmış yanlış davranış ve cümlelerden kaçınmak ve bunun bilincine varmamızı sağlayacak kitap önerileriniz var mıdır
sedefyldrm06 erenimm00 korkma iyi bir annesin saniye kangal bencik çok güzel bi kitap okumanızı tavsiye ederim. Bi de Leyla Navaro gerçekten beni duyuyor musun harika bir kitap.
GiybetReis erenimm00 “Anne Baba Lütfen Beni Anla “ İyileşen Anneliğim Sakin Ebeveyn Denemediğim Yol Kalmadı Mahallenin En Mutlu Bebeği
Deletedmom_89 Tüm kitap postlarına aynı kitapları yazıyorum 😂😂 Montessori Çocuğu - Simone Davies 30 Milyon Kelime Bütün Beyinli Çocuk Evet Beyinli Çocuk Geliştiren Anne Baba - Doğan Cüceloğlu Benim şimdilik okuduklarım bunlar tavsiyeleri ben de favorileyeyim 🫶🏻
Sontvbukucu Ebrupinarrr @erenimm00 çoğunu severek okudum. Bazilarini yeni aldim 4 5 kitap var iclerinde okumadigim. Istisnasiz üstad Doğan Cüceloglu, Aletha Solter, Daniel J. Sieges ve Gabor Mate in kitaplarını öneririm.
momft25 Bende burda bekleyeyim daha çok genel cümleler değilde hangi olay karşısında ne söylememiz ne yapmamız gerektiğini içeren kitap önerisi olan var mı
Hllasaf erenimm00 Hatice Kübra tongar bağırmayan anneler kitabını okuyorum şuan hem çocukla olan iletişim hakkında neye nasıl tepki vermemiz gerektiği ve anneliğin yanında eş olduğumuzu kendi alanlarımız olduğunu vs. da hatırlatan bi kitap devam ediyorum okumaya beğendim tavsiye ederim
-Tubaaa- Çocuğunuza sınır koyma Ağlamalar ve öfke nöbetleri Bütün beyinli çocuk Konuş ki dinlesin dinle ki konuşsun Denemediğin yol kalmadı Akıcı ve işlevsel kitaplar, bakabilirsiniz