yavrukurt_ Ay bitecek artık ancak çoğu seslerden uyurken de uyanıkken de çok korkuyor, normal mi acaba?
Canda yavrukurt_ sesli ortamlarda mı uyutuyorsunuz yoksa sessiz ortamlarda mı farkı oluşıyor bence. Sokakta bahçede kafede uyuturken evde iş yaparken süpürge çamaşır bulaşık seslerine alışıyor bir yerden sonra havaiifişek bile uyandırmıyor 😂
yavrukurt_ rstoglu10_cnr ağlamıyor ama irkiliyo, emzirirken hapşırığımda ya da başka biri hapşırırsa ağlıyor
busrafaruksare Benim kızımda aynı çok korkak biri yanında öksürdüğünde hapşurduğunda yada ani yüksek seslerden korkuyor sıçrıyor, normal diye düşünüyorum benim kızımda 5aylık
yavrukurt_ Canda normalde evde anneanne dede var, doğduğundan beri bi ıyku problemi var hala desteksiz uyumaz, sesli ortamlarda hep uyutmaya çalıştım alışsın diye ama giderek çıt çıksa uyanmaya başladı uyuduğu da zaten yarım saat en fazla 40 dk uyur
ferideakdkdkf yavrukurt_ merhaba bebeği izin korkularinda azalma oldumu benimkide şimdi herşeyden korkuyor birşeye dalıyor mesela sesleniyorum korkuyor bazen çıngırak sesinden bile korkuyor