burcu0302 İstanbul’da ğretmenim, isteğim dışında sınav görevi çıkmış çok uzun saatler sürüyor biliyorsunuz. 1 yaşında bebeğim var emziriyorum falan diyerek iptal ettirme şansımız oluyor mu acaba? Dilekçe mi yazmak gerekir var mı benim durumumda olan?
Dmt-01 burcu0302 sınav mı seçim mi?Seçim için geçtiğimiz günlerde bizim kurumda herkese sordular istemeyenler istemiyoruz dedik.İstemiyorum demeyince veriliyormuş görev.Size sorulmadımı isteyip istemediğiniz
Dolores burcu0302 bildiğim kadarıyla çok kesin bir sebep gerekiyor iptali için. Belki rapor almak gibi.
Alerjikrinit burcu0302 evet bana da geçen sene çıktı dilekçe verip iptal ettim bebeğim 15 aylıktı. 2 yaş altında direkt iptal oluyor veya babaya anneye birlikte görev çıkarsa vs. Dediler o zaman. Ysk nerdeyse oraya gidip vereceksiniz okuldan söylemeleri lazım bunu . Bugün mü belli oldu ya bende geriliyorum Şuan oğlum 2 yasını geçti mazeretmde yok 😂
burcu0302 Dmt-01 Seçim yazacaktım kafam gitmiş🤦♀️Bize sorulmadı çoğumuza çıkmış bazılarına çıkmamış neye göre bilmiyorum
Alerjikrinit Dolores hayır mazeretler var çok da kolay iptal ediliyor. Küçük olmadığı ve eşinin görevi olmadığı halde 2 çocuğum var bırakacak kimsem yok diye dilekçe verenin bile iptal edildi geçen sene bizim okulda. Bende emziriyorum ve 15 aylık çocuğum var diye yazdım iptal edildi hemen.
huzurluaycicek Bize de sordular geçerli sebep için rapor, belge vs istediler ben ücretsiz izinde olduğum için anca öyle çıkmadı. Hasta raporu vs alsanız belki işe yarar
Zikzak 2 yaş altı çocuğunuz varsa emziriyorum çocuğum küçük şeklinde bi dilekçe yazıyorsunuz seçim kuruluna veriyorsunuz zaten onlar size geri dönüş sağlıyorlar geçenki seçimde emziren annelerin 2 yaş altı çocuğu olan annelerin dilekçelerini kabul ettiler
burcu0302 Zikzak Öyleymiş bugün itiraz dilekçesinin son günüymüş sanırım dilekçe verdim pazartesi belli olacak inşallah iptal olur teşekkürler cevap veren herkese.🌸
Bebekbilgen Bize mazeret bildirin dediler istemeyenler için. Seçenekler var askerim doğum izni 5yaş altı çocuk vs. Onlardan seçiyordunuz