Gakkoyenge Sanırım bebeğim üşüttü bol bol burnunu açıyorum ama hemen tıkanıyor 4 ay 21 günlük bir öneriniz var mı?
sinoli Gakkoyenge Sıcak duş aldırıp uyuduğunda bol bol sarık sıcak tutun, bir iki çay kaşığı ıhlamur verebilirsiniz
Hlmylmz Gakkoyenge burnunu açacaksın canım eğer çok hastaysa antibiyotik veriyorlar. Ama ben çok hastaykrn bile kullanmadım hastaneye gitmedim hep burnunu açtım ama tabiki burnunu açınca rahatlıyor diğer türlü hastaneye götürüedüö
Hdemir1618 Gakkoyenge burnunu açıp sık sık emzirmeniz lazım birde nebülizatörle buzdolabında bekllettiğiniz serum fizyolojikten 2 ml kadar buhar seklinde verebilirsiniz
birfzt Gakkoyenge benim bebeğimde hasta olmuştu doktor bize cold mix diye bişey verdi yaka damlasi mentollü biseh omuzuna bir damla damlatiyodum bebeğimde bence etkili oldu ama ilaç mı kendimiz alabiliyor muyuz bilmiyorum. Vicks gibi kokusu var
Yagmur358 Surekli burnunu açıp emzirin anne sütü antibiyotik gibi bebeginize daha iyi gelicek benim doktorum öyle demişti ve bebeğim kısa sürede toparlandi emzirme ve burnunu açmayla
Gakkoyenge Yagmur358 termal otele gittik buz gibiydi orada üşüttü şaka gibi burnu baya tıkanıyor bol bol açıyorum
Gakkoyenge Hlmylmz burnunu hep açıyorum 5 dk demeden hemen tıkanıyor baby vac kullanıyorum ona rağmen
Hdemir1618 Gakkoyenge bebek olduğu için maalesef benimde bebeğim aynı olmuştu 2-3 kere görürdüm aynısını söylediler arada calpol ilaç verdim sabah akşam 2 çay kaşığı kadar. Birde hava nemlendiriciler var eğer yoksa evinizde mutlkaa alın uyuduğu zaman açıyorum ben oda rahatlatıyor
Gakkoyenge birfzt bir doktoruma danışayım bugün randevu alabilirsem eğer almaya çalışayım baya tıkanıyor gece rahat uyuyamadı yavrum ya
Sevah Gakkoyenge serum la temizle bol bol emzir birde soğanı ikiye kes karanfil (13,15 tane ) batır yarıya kadar bebeğin yakınına koy o hem iyileşmesini sağlayacak hemde burnu açık kalacak