NewMomm1 tosbikannesi6 değilsin aşko😂 doktora gittim göğsüm acıyor şişlik var diye doktor bile dedi göğüs dokun çok az emzirdiğin için erimiş diye.😂 kalbim çıttt
NewMomm1 tosbikannesi6 jahahahahaha her küçük göğüslü kadın mutlaka eşinin göğsüyle kendi göğsünü kıyaslamıştırr nett bende dahil. Eşlerin göğsünün bizimkinden büyük olduğu gerçeği şlak diye suratımıza vuruyor bazen😂
canan6668 pinkopink 😂😂😂ayhhh o küçük diye üzülüyor ben büyük diye 3 çocuk oğlumu hala emziriyorum ve hiç sevmiyorum göğüslerimi keşke kuculse diyom ama
NewMomm1 tosbikannesi6 haahhahahahaha çözüm bulursan banada haber ver kilo almayı önermişler ama kilo alıp sadece göbek yaparsak memeler aynı kalırsa ne olcak patlıcana döneriz valla
NewMomm1 denizveada ya hahahahahahaha çok tatlısın kızz😂 üstteki diğer yorumunu da sanki ben yazdım sandım aynı . Neyse yalnız değilmişim çok şükür😂😂😂
tosbikannesi6 NewMomm1 vala bnm göbegim çıkıyor ztn o yüzden verdim hem göbekten hem memeden oldum kdkzksj
NewMomm1 tosbikannesi6 ilk doğurduğun zaman göğüsler kocaman oluyor ya nasıl hoşuma gidiyordu var diye mutluluğum kısa sürdü hahahahahahahahahahahahahaha o günü tekrar yaşamak için yeniden mi doğursam acaba
NewMomm1 tosbikannesi6 bir de şey var 75 beden sütyenin kabuk gibi durması. Eğer bunu yaşamıyorsan göğsüm küçük deme hahajahahahah
tosbikannesi6 NewMomm1 pire için yorgan yakamam vala bacikom. Bu sefer pussyden olcam kskzkskskks çocuk doğura doğura
Lazerlimunafik tosbikannesi6 Bime söyleyelim takma göğüs de getirsin, takma göt getirdiler çünküüüüğğğ😁
Senorita koyunshaun ya bende öyleyim 95im ama 110da bile taşıyor göğüsüm hiç normal bir sütyen bulamıyorum kendime
Lazerlimunafik tosbikannesi6 Şaka bir yana korse atletler var tak sürekli hem rahat hemde sarkmayı önler
NewMomm1 Senorita ya tam ortası lazım şöyle ne büyük ne küçük😂 herkes memeleri bölüştürse büyük olan küçüklere dağıtsa ne güzel olurdu hahahaa